Paulinessa
Paulinessa
  7 мая 2012 (pierwszy post)
Cześć!
Pamiętacie mnie jeszcze? :mrgreen:

Porozmawiajmy o... innych zastosowaniach kosmetyków itd. Czyli... jak wykorzystać kosmetyk w inny sposób, niż jest do tego przeznaczony! :)

1. Przychodzi Wam coś na myśl?

Np.

Róż do policzków i cień do powiek. Dla wielu osób bez znaczenia co to jest, policzki malują cieniem, powieki różem...
____

Podkład na usta. Bez malowania ich później pomadką. Koleżanka nakłada cień do powiek nawet na to :D

____

Możemy pogadać i o włosach :ssh: Oleje spożywcze, oliwki, kremy, balsamy (do ciała), żel pod prysznic zamiast szamponu itd.

____

Osobiście myję twarz takim oto specyfikiem:

Mimo że jest to uniwersalny płyn dla dzieci, skład ma rewelacyjny - łagodny, dość naturalny. Jest tani, więc stwierdzam, że się z nim nie rozstanę :D

_____

Golenie: moim zdaniem nie ma nic lepszego jak dać na nogi gęstą odżywkę do włosów zamiast jakichś pianek :) niektórzy stosują też szampon do włosów.

____

Co więcej... Skrobia ziemniaczana jako puder, spalona zapałka pod oczy, szminka jako róż :D ...

... cokolwiek, można wymieniać wiele.

2. Stosujecie któryś z w/w sposobów?

3. I oczywiście, inne propozycje?

Paula :)
Paulinessa
Paulinessa
  7 мая 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Bo Lublyn rządzi

Prinz
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 73
Prinz
  7 мая 2012

a ja nigdy nie byłem w Lublinie:(

Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another.

mirra20
mirra20
  7 мая 2012
Prinz
Prinz: a ja nigdy nie byłem w Lublinie:(

no widzisz a fajne dziołchy, tańsze szampony, alkohol i papierosy z Łukariny:D
Paulinessa
Paulinessa
  7 мая 2012
Prinz

No po prostu urodzaj tam i bogactwo :rotfl:
Paulinessa
Paulinessa
  7 мая 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: no widzisz a fajne dziołchy, tańsze szampony, alkohol i papierosy z Łukariny:D

Ale tak, tak! :D
Prinz
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 73
Prinz
  7 мая 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: no widzisz a fajne dziołchy, tańsze szampony, alkohol i papierosy z Łukariny:D

no ładną mamy lubylską reprezentację na forum :*

Konto usunięte
Konto usunięte: No po prostu urodzaj tam i bogactwo

spichlerz polski :D

Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another.

kedi
kedi
  7 мая 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: ja się cała nią potrafię wysmarować

ołłł :D ja nie mogę tego uczucia śliskości. mam taki balsam z eucrein, super nawilża itp, ale nie wchłania się w stu procentach od razu i czuję się w nocy jak taka śliska ryba, nienawidzę tego uczucia :ninja:
kedi
kedi
  7 мая 2012
Prinz

sporo tracisz, wsiadaj w pociąg i przyjeżdżaj, już my Cię tu odpowiednio przywitamy :rock:
Paulinessa
Paulinessa
  7 мая 2012
Prinz
Prinz: no ładną mamy lubylską reprezentację na forum :*

:w00t: :D

kedi
kedi: ołłł :D ja nie mogę tego uczucia śliskości. mam taki balsam z eucrein, super nawilża itp, ale nie wchłania się w stu procentach od razu i czuję się w nocy jak taka śliska ryba, nienawidzę tego uczucia

:D po maści to bardziej taki tłuszcz (:rotfl:), ale z tym balsamem to masz rację :)
SoDope
SoDope
  7 мая 2012

robimy zlot w wakacje naszego działu i tyle... XD

mmaryjka
mmaryjka
  7 мая 2012

w warszawie ale

kedi
kedi
  7 мая 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: :D po maści to bardziej taki tłuszcz (), ale z tym balsamem to masz rację :)

ej a tak w ogóle, poza tematem, to jak ktoś ma cerę mieszaną (jak ja ) i ma problem z błyszczeniem, polecam żel hialuronowy 2 razy dziennie, u mnie zdziałał cuda! mieszam go zazwyczaj na noc z maścią z żyworódki, na dzień z wodą i widzę super efekty, jeszcze nic nie było dla mnie tak dobre !
Paulinessa
Paulinessa
  7 мая 2012
kedi
kedi: ej a tak w ogóle, poza tematem, to jak ktoś ma cerę mieszaną (jak ja ) i ma problem z błyszczeniem, polecam żel hialuronowy 2 razy dziennie, u mnie zdziałał cuda! mieszam go zazwyczaj na noc z maścią z żyworódki, na dzień z wodą i widzę super efekty, jeszcze nic nie było dla mnie tak dobre !

i tego używasz zamiast kremów?
kedi
kedi
  7 мая 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: i tego używasz zamiast kremów?

tak! ja kremów nie mogę, bo albo mnie zapychają, albo świecę się po nich okropnie, a to jest dla mnie idealnie, szybko się wchłania, jestem w 100% zadowolona. i nie podrażnia mojego wrażliwego ryja więc pełna satysfakcja.
mirra20
mirra20
  7 мая 2012
Prinz
Prinz: no ładną mamy lubylską reprezentację na forum :*

się wie:D

Konto usunięte
Konto usunięte: robimy zlot w wakacje naszego działu i tyle... XD

jestem za:D
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.