hapxd
hapxd
  16 мая 2012 (pierwszy post)

Hej, nie wiem czy to dobry dział.
Dzis w nocy ciagle sie budzilam bo dretwiala mi lewa reka od nadgarstka po palce, teraz ciagle dretwieje mi lewa noga;| sama nie wiem czy wydziwiam ale troche mnie to niepokoi

SkazanaNaBana
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 2
SkazanaNaBana
  16 мая 2012

Radzę iść do lekarza!

Paulinessa
Paulinessa
  16 мая 2012

jak mam niedobór magnezu, mega mega, to mam takie fazy.

hapxd
hapxd
  16 мая 2012

shit, to pojde.

SailorMoon
SailorMoon
  16 мая 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Dzis w nocy ciagle sie budzilam bo dretwiala mi lewa reka od nadgarstka po palce, teraz ciagle dretwieje mi lewa noga;| sama nie wiem czy wydziwiam ale troche mnie to niepokoi

Miałam tak z rok temu co noc. Cały czas dłoń, noga i to tak nagle, z dnia na dzień zaczęło się dziać. Samo przeszło po jakimś czasie w sumie.

Konto usunięte
Konto usunięte: jak mam niedobór magnezu, mega mega, to mam takie fazy.

Też mam różne dziwne fazy, drgają mi mięśnie, drętwieje coś, zdenerwowana chodzę.

SkazanaNaBana
SkazanaNaBana: Radzę iść do lekarza!

Byłam i ja. Nic nie poradził. Stwierdził, że wszyscy tak mają od czasu do czasu... Tyle pomógł :/
kedi
kedi
  16 мая 2012
SailorMoon
SailorMoon: Też mam różne dziwne fazy, drgają mi mięśnie, drętwieje coś, zdenerwowana chodzę.

idę jutro po magnez do apteki ;p
Paulinessa
Paulinessa
  16 мая 2012
kedi
kedi: idę jutro po magnez do apteki ;p

ja się wybrać nie mogę, a wiem, że mam niedobór. Ale objawy psychiczne są gorsze niż nawet to drętwienie i skurcze. :and:
SailorMoon
SailorMoon
  16 мая 2012
kedi
kedi: idę jutro po magnez do apteki ;p

Ja mam cały czas w zapasie. Maglek jest wg mnie najlepszy.

Konto usunięte
Konto usunięte: ja się wybrać nie mogę, a wiem, że mam niedobór. Ale objawy psychiczne są gorsze niż nawet to drętwienie i skurcze.

Znam ten ból.
iFeelSooLost
iFeelSooLost
  16 мая 2012

a mi serce kołacze tak dziwnie, niedługo chyba umrę :and: Boshhhhhhhhhhhhh kto się zajmie moją suczką?!?!?!?! nikt jej nie będzie kochać tak jak ja :lol:

Adidasowa
Adidasowa
  16 мая 2012

To ja mam tak ze skurczami. W łydce i w stopie, uciążliwe.

kedi
kedi
  16 мая 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: ja się wybrać nie mogę, a wiem, że mam niedobór. Ale objawy psychiczne są gorsze niż nawet to drętwienie i skurcze.

SailorMoon
SailorMoon: Ja mam cały czas w zapasie. Maglek jest wg mnie najlepszy.

a ja myślałam , że mam jakąś depresję :and: oprócz tego, że mam doła, drętwieją mi nogi, szczególnie w nocy, to jest nie do wytrzymania
Paulinessa
Paulinessa
  16 мая 2012
kedi
kedi: a ja myślałam , że mam jakąś depresję oprócz tego, że mam doła, drętwieją mi nogi, szczególnie w nocy, to jest nie do wytrzymania

No stany depresyjne brak magnezu wywołuje własnie, jestem tego ofiarą :)
kedi
kedi
  16 мая 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: No stany depresyjne brak magnezu wywołuje własnie, jestem tego ofiarą :)

no to pięknie, przynajmniej już wiem jak wypędzić ten wisielczy humor :) ale nie dziwne, ze mam niedobory.
JestemFejkiem
JestemFejkiem
  16 мая 2012

kup sobie cytrynian magnezu

SailorMoon
SailorMoon
  16 мая 2012
kedi
kedi: a ja myślałam , że mam jakąś depresję oprócz tego, że mam doła, drętwieją mi nogi, szczególnie w nocy, to jest nie do wytrzymania

Konto usunięte
Konto usunięte: No stany depresyjne brak magnezu wywołuje własnie, jestem tego ofiarą :)

Też myślałam, że mam depresję, nerwicę czy coś w tym stylu. Uzupełniłam magnez i jestem zupełnie inną osobą :rotfl: Skurcze i drętwienia teraz mam bardzo sporadycznie, prawie wcale.
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.