Hej, nie wiem czy to dobry dział.
Dzis w nocy ciagle sie budzilam bo dretwiala mi lewa reka od nadgarstka po palce, teraz ciagle dretwieje mi lewa noga;| sama nie wiem czy wydziwiam ale troche mnie to niepokoi
lista tematów
drętwienie strona 1 z 2
Konto usunięte: Dzis w nocy ciagle sie budzilam bo dretwiala mi lewa reka od nadgarstka po palce, teraz ciagle dretwieje mi lewa noga;| sama nie wiem czy wydziwiam ale troche mnie to niepokoi
Miałam tak z rok temu co noc. Cały czas dłoń, noga i to tak nagle, z dnia na dzień zaczęło się dziać. Samo przeszło po jakimś czasie w sumie.
Też mam różne dziwne fazy, drgają mi mięśnie, drętwieje coś, zdenerwowana chodzę.
Byłam i ja. Nic nie poradził. Stwierdził, że wszyscy tak mają od czasu do czasu... Tyle pomógł :/
a mi serce kołacze tak dziwnie, niedługo chyba umrę
Boshhhhhhhhhhhhh kto się zajmie moją suczką?!?!?!?! nikt jej nie będzie kochać tak jak ja 
Boshhhhhhhhhhhhh kto się zajmie moją suczką?!?!?!?! nikt jej nie będzie kochać tak jak ja 
Konto usunięte: ja się wybrać nie mogę, a wiem, że mam niedobór. Ale objawy psychiczne są gorsze niż nawet to drętwienie i skurcze.
a ja myślałam , że mam jakąś depresję
oprócz tego, że mam doła, drętwieją mi nogi, szczególnie w nocy, to jest nie do wytrzymaniakedi: a ja myślałam , że mam jakąś depresję oprócz tego, że mam doła, drętwieją mi nogi, szczególnie w nocy, to jest nie do wytrzymania
Też myślałam, że mam depresję, nerwicę czy coś w tym stylu. Uzupełniłam magnez i jestem zupełnie inną osobą
Skurcze i drętwienia teraz mam bardzo sporadycznie, prawie wcale.