Hej, nie wiem czy to dobry dział.
Dzis w nocy ciagle sie budzilam bo dretwiala mi lewa reka od nadgarstka po palce, teraz ciagle dretwieje mi lewa noga;| sama nie wiem czy wydziwiam ale troche mnie to niepokoi
lista tematów
drętwienie strona 1 z 2
Konto usunięte: Dzis w nocy ciagle sie budzilam bo dretwiala mi lewa reka od nadgarstka po palce, teraz ciagle dretwieje mi lewa noga;| sama nie wiem czy wydziwiam ale troche mnie to niepokoi
Miałam tak z rok temu co noc. Cały czas dłoń, noga i to tak nagle, z dnia na dzień zaczęło się dziać. Samo przeszło po jakimś czasie w sumie.
Też mam różne dziwne fazy, drgają mi mięśnie, drętwieje coś, zdenerwowana chodzę.
Byłam i ja. Nic nie poradził. Stwierdził, że wszyscy tak mają od czasu do czasu... Tyle pomógł :/
a mi serce kołacze tak dziwnie, niedługo chyba umrę Boshhhhhhhhhhhhh kto się zajmie moją suczką?!?!?!?! nikt jej nie będzie kochać tak jak ja
Konto usunięte: ja się wybrać nie mogę, a wiem, że mam niedobór. Ale objawy psychiczne są gorsze niż nawet to drętwienie i skurcze.
a ja myślałam , że mam jakąś depresję

kedi: a ja myślałam , że mam jakąś depresję oprócz tego, że mam doła, drętwieją mi nogi, szczególnie w nocy, to jest nie do wytrzymania
Też myślałam, że mam depresję, nerwicę czy coś w tym stylu. Uzupełniłam magnez i jestem zupełnie inną osobą