styka51
styka51
  5 июня 2012 (pierwszy post)
Witam chłopcy i dziewczęta:d

W związku z tym, iż w naszym otoczeniu jest coraz więcej bloggerek etc. to wymyśliłam sobie, że....

Może mogłybyśmy wstawiać tutaj zdjęcia z naszych "outfitów" w sensie z tego co jesteśmy ubrane.
Od razu zastrzegam! Nie chodzi tu o codzienne dodawanie miliona zdjęć i specjalnych przygotowań w zaciszu domowym i spacerów do lasu w celu strzelenia foty.
Możemy konstruktywnie komentować i doradzać ;)

Soł. otwieramy :D

Pozdrawiam Stycz :ziober2:
Sylvinka
Reputacja: -13 | BluzgometrTM: 4
Sylvinka
  30 ноября 2013

Marto to nie jest sportowa bluzeczka, ma skórzane rękawy i cały siateczkowy przód i tyl, ale niestety tego na zdjęciach uchwycić się nie dało :(

mam czarne skrzydła,muskam nimi stopy aniołów...
JuIia
JuIia
  30 ноября 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: pierwszy outfit jest okropny, ta "sportowa" bluzeczka w ogóle nie pasuje imho do kiecki.

Jezusie jedyny. d83dde14
PoetkaHyde
PoetkaHyde
  30 ноября 2013
Sylvinka
Sylvinka: Marto to nie jest sportowa bluzeczka, ma skórzane rękawy i cały siateczkowy przód i tyl, ale niestety tego na zdjęciach uchwycić się nie dało :(

Na zdjęciu nie widać, że rękawy są skórzane, tyłu też nie, ale zakładając że tak jest, dalej za nic mi ta bluzka nie pasuje do kiecki..
PoetkaHyde
PoetkaHyde
  30 ноября 2013

do takiej kiecki z podwyższonym stanem bardziej by mi pasowały takie bluzki

ale w sumie ja jestem wieśniarą to się nie znam aż tak d83dde01

okomistrz
okomistrz
  30 ноября 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: z letalem, bo mój temat na hajdeparkach, jak i komentarze tu, nie były na poważnie

tlumacz sie bardziej xD
PoetkaHyde
PoetkaHyde
  30 ноября 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: tlumacz sie bardziej xD

nie moja wina, że ludzie hajdeparku we wszystko uwierzą
dongruppen
dongruppen
  30 ноября 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: sylvinko, jeżeli mam być szczera to pierwszy outfit jest okropny, ta "sportowa" bluzeczka w ogóle nie pasuje imho do kiecki.

śmiechłem, bo pierwszy jest chyba najlepszy xD
Sylvinka
Reputacja: -13 | BluzgometrTM: 4
Sylvinka
  30 ноября 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: do takiej kiecki z podwyższonym stanem bardziej by mi pasowały takie bluzki

:rotfl:, to nie jest spódnica z podwyższonym stanem, po prostu nosi się ją raczej w talii, ale Twoje propozycje nieeee
mam czarne skrzydła,muskam nimi stopy aniołów...
okomistrz
okomistrz
  30 ноября 2013

nie sluchajcie sie marty,zobaczcie na jej outfity wyglada jak zywe gowno

PoetkaHyde
PoetkaHyde
  30 ноября 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: śmiechłem, bo pierwszy jest chyba najlepszy xD

nie od dziś wiadomo, że to, co tobie się podoba, mi się nie spodoba na 100% i na odwrót (śmiech)
Sylvinka
Sylvinka: to nie jest spódnica z podwyższonym stanem, po prostu nosi się ją raczej w talii, ale Twoje propozycje nieeee

Dla mnie to wygląda na spódnicę z podwyższonym stanem, ale cóż- nie znam się na tym aż tak. No i nie ubrałabym do niej takiej bluzki jaką Ty wybrałaś, jak widać mamy inne poczucie estetyki/stylu/nazywaj to jak chcesz d83dde09
Konto usunięte
Konto usunięte: nie sluchajcie sie marty,zobaczcie na jej outfity wyglada jak zywe gowno

tak naprawdę wolę chadzać nago, przyodziana jedynie w czerwone szpilki na wysokim obcasie i perfumy lucciano capri z biedronki
dongruppen
dongruppen
  30 ноября 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: nie od dziś wiadomo, że to, co tobie się podoba, mi się nie spodoba na 100% i na odwrót (śmiech)

no w sumie (śmiech)
Letalowski
Letalowski
  30 ноября 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: p.s. nie ekscytujcie się już tak, Julka z letalem, bo mój temat na hajdeparkach, jak i komentarze tu, nie były na poważnie

:rotfl:

może jakiś outofit z dzisiaj ?
PoetkaHyde
PoetkaHyde
  30 ноября 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: może jakiś outofit z dzisiaj ?

spadaj
ClEPLA
ClEPLA
  30 ноября 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: można by possać gardełko xD daje 7

skala 10 - 10 d83dde02
ClEPLA
ClEPLA
  30 ноября 2013
Ostatnio edytowany: 1 января 1970

jak ocenicie moje autfity oka? w skali 10-10
1

2

3

4

5

6

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.