styka51
styka51
  5 июня 2012 (pierwszy post)
Witam chłopcy i dziewczęta:d

W związku z tym, iż w naszym otoczeniu jest coraz więcej bloggerek etc. to wymyśliłam sobie, że....

Może mogłybyśmy wstawiać tutaj zdjęcia z naszych "outfitów" w sensie z tego co jesteśmy ubrane.
Od razu zastrzegam! Nie chodzi tu o codzienne dodawanie miliona zdjęć i specjalnych przygotowań w zaciszu domowym i spacerów do lasu w celu strzelenia foty.
Możemy konstruktywnie komentować i doradzać ;)

Soł. otwieramy :D

Pozdrawiam Stycz :ziober2:
ZlMNA
ZlMNA
  8 декабря 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: weź, boli mnie brzuch, głowa i wszystko, nie mam siły się śmiać

ogarnij co wrzucilamna fejsa to nie bedziesz sie smiac tylko plakac d83dde02
Konto usunięte
Konto usunięte: :D dziwne aż, że przegapiłaś, bo wtedy to był główny temat tu

pomimo tego ze ja tu ciagle na forum jestem to ja o niczym nie wiem :lol:
PIESEUWOW
PIESEUWOW
  8 декабря 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: twój najniższy szczebel na drabinie intelektualnej jest tam -------> nie postuj więcej w moją stronę, chłopcze

mocne słowa, jak na kogoś o mentalności prostytutki d83dde04
PoetkaHyde
PoetkaHyde
  8 декабря 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: pomimo tego ze ja tu ciagle na forum jestem to ja o niczym nie wiem

może wtedy akurat nie wchodziłaś, no nie wiem
Konto usunięte
Konto usunięte: mocne słowa, jak na kogoś o mentalności prostytutki

usuń to i zejdź do swojego brodzika intelektualnego
PIESEUWOW
PIESEUWOW
  8 декабря 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: usuń to i zejdź do swojego brodzika intelektualnego

>nie zdaj matury
>udawaj inteligentną bo czytasz guwnoksiążki kinga i grafomańskie popisy mickiewicza
jesteś zabawna d83dde0f
PoetkaHyde
PoetkaHyde
  8 декабря 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: >nie zdaj matury >udawaj inteligentną bo czytasz guwnoksiążki kinga i grafomańskie popisy mickiewicza jesteś zabawna

przynajmniej skończyłam porządną zawodówkę fryzjerską a nie jakieś guwnostudia tak jak ty :/

I owszem, czuję się mądrzejsza od ciebie. Zresztą to widać.
Powtarzam, nie próbuj się wspinać po szczeblach drabiny intelektualnej, bo ci to nie wychodzi i nawet w połowie nigdy mi nie dorównasz.
PIESEUWOW
PIESEUWOW
  8 декабря 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: Zresztą to widać.

tak, masz to napisane na cyckach, które rozsyłasz na lewo i prawo (śmiech)
Konto usunięte
Konto usunięte: Powtarzam, nie próbuj się wspinać po szczeblach drabiny intelektualnej, bo ci to nie wychodzi i nawet w połowie nigdy mi nie dorównasz.

ale nie zapominaj, że z internetowego testu iq to ja miałem 130+ a ty 90pare (ŚMIECH)
PoetkaHyde
PoetkaHyde
  8 декабря 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: tak, masz to napisane na cyckach, które rozsyłasz na lewo i prawo (śmiech)

Mam bardziej inteligentny wyraz twarzy niż ty.
Konto usunięte
Konto usunięte: ale nie zapominaj, że z internetowego testu iq to ja miałem 130+ a ty 90pare (ŚMIECH)

(śmiech)

a kto to widział, że miałeś te 130+? Swoją drogą, jeszcze niedawno twierdziłeś, że miałeś 140+, więc się zdecyduj (śmiech)

z kim ja tu siedzę
PIESEUWOW
PIESEUWOW
  8 декабря 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: Mam bardziej inteligentny wyraz twarzy niż ty.

xD
Konto usunięte
Konto usunięte: a kto to widział, że miałeś te 130+? Swoją drogą, jeszcze niedawno twierdziłeś, że miałeś 140+, więc się zdecyduj (śmiech)

na pewno, nie pisalem ze mialem 140+, bo miałem 132 czy tam 134, już nie pamiętam (śmiech)
ty za to na 100% nie przekroczyłaś 100
szach mat
PoetkaHyde
PoetkaHyde
  8 декабря 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: xD

może to nieprawda?
Konto usunięte
Konto usunięte: na pewno, nie pisalem ze mialem 140+, bo miałem 132 czy tam 134, już nie pamiętam (śmiech) ty za to na 100% nie przekroczyłaś 100

ty już sam nie pamiętasz, co pisałeś (śmiech)

jedno wiem, masz zawyżone mniemanie o sobie a mojemu poziomowi NIGDY nie dorównasz.
Konto usunięte
Konto usunięte: y za to na 100% nie przekroczyłaś 100 szach mat

poza tym nawet jeśli, to jakiś internetowy test nie jest wyznacznikiem
PIESEUWOW
PIESEUWOW
  8 декабря 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: może to nieprawda?

moim skromnym zdaniem twój kundel ma inteligentniejszy wyraz pyska, niż ty twarzy
Konto usunięte
Konto usunięte: poza tym nawet jeśli, to jakiś internetowy test nie jest wyznacznikiem

internetowy test nie jest wyznacznikiem, niezdana matura nie jest, robienie z siebie idiotki na forum nie jest
za to czytanie poezji klasy b jest
żelazna logika
ZlMNA
ZlMNA
  8 декабря 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: fryzjerską

problem?
PoetkaHyde
PoetkaHyde
  8 декабря 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: moim skromnym zdaniem twój kundel ma inteligentniejszy wyraz pyska, niż ty twarzy

I zgłaszam to bo traktuję to jako obrazę, za to będzie ban.
Konto usunięte
Konto usunięte: internetowy test nie jest wyznacznikiem, niezdana matura nie jest, robienie z siebie idiotki na forum nie jest

Próbujesz się dowartościować jakimś internetowym testem, nawet mi cię nie żal (śmiech)

Faktycznie, jakbym była tak "inteligentna" jak ty to też bym szukała dowartościowania.
Prawda jest taka, że mógłbyś mi co najwyżej lizać buty jeżeli chodzi o wiedzę i intelekt.
Konto usunięte
Konto usunięte: za to czytanie poezji klasy b jest

Chyba twój grechuta jest poetą klasy b (smiech)
Konto usunięte
Konto usunięte: problem?

jaki problem? mówię jak jest.. o co Ci chodzi?
ZlMNA
ZlMNA
  8 декабря 2013

czuje sie wysmiana za zawod :(

PIESEUWOW
PIESEUWOW
  8 декабря 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: I zgłaszam to bo traktuję to jako obrazę, za to będzie ban.

zgłoś do prokuratury, chętnie bym ci naubliżał w sądzie
Konto usunięte
Konto usunięte: Prawda jest taka, że mógłbyś mi co najwyżej lizać buty jeżeli chodzi o wiedzę i intelekt.

xDDD
zdecydowanie
Konto usunięte
Konto usunięte: Chyba twój grechuta jest poetą klasy b (smiech)

grechutę dałem tam jako jakiś losowy przykład już nawet nie pamiętam odnosnie czego, nie jaram się hehe poezją, nie jestem pedałem i nieudacznikiem
PoetkaHyde
PoetkaHyde
  8 декабря 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: czuje sie wysmiana za zawod :(

Też jestem po zawodówce fryzjerskiej, fakt, że może po mojej fryzurze tego nie widać i nie daje ona najlepszego świadectwa o mojej osobie jako fryzjerce, ale nie widzę powodu, by się tego wstydzić (w sensie bycia fryzjerką).
Konto usunięte
Konto usunięte: zgłoś do prokuratury, chętnie bym ci naubliżał w sądzie

(śmiech)
Ty byś nawet pyska nie otworzył; sugerowanie, że miałbyś coś mądrego do powiedzenia.
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.