styka51
styka51
  5 июня 2012 (pierwszy post)
Witam chłopcy i dziewczęta:d

W związku z tym, iż w naszym otoczeniu jest coraz więcej bloggerek etc. to wymyśliłam sobie, że....

Może mogłybyśmy wstawiać tutaj zdjęcia z naszych "outfitów" w sensie z tego co jesteśmy ubrane.
Od razu zastrzegam! Nie chodzi tu o codzienne dodawanie miliona zdjęć i specjalnych przygotowań w zaciszu domowym i spacerów do lasu w celu strzelenia foty.
Możemy konstruktywnie komentować i doradzać ;)

Soł. otwieramy :D

Pozdrawiam Stycz :ziober2:
PIESEUWOW
PIESEUWOW
  16 декабря 2013
sol6
sol6: ;-) tak, prawdziwy facet...masz rację ;) z naciskiem na FACET :)

no
SloniS
SloniS
  16 декабря 2013

Te geniusz, podoba Ci sie odcien prawie niewidocznej zieleni/morza w np jeansach Diesel jako Casual street wear? ( nie chodzi o jakis hipsterowskich wynalazkow i przetartych na chama / wypranych i dziurawych jeansow).

Paulinessa
Paulinessa
  16 декабря 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: Ale tak lukam to chyba w tym sie nie chodzi tylko na to coś się nakłada coś w ten deseń czy jakoś mi chodzi.

Więc nie mam czegoś takiego, nie muszę lub przynajmniej nie odczuwam potrzeby poprawiania sobie sylwetki w taki sposób.
PoetkaHyde
PoetkaHyde
  16 декабря 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: śmiechłem, bo te jeansy, pomijając że mają guwniackie przetarcia dla mentalnej biedy takiej jak ty, to szerokość nogawki mają nie większą, niż którekolwiek moje (śmiech)

Ale na tobie wyglądają pedalsko, na innych dobrze, znaj różnice
Konto usunięte
Konto usunięte: marta i jej koledzy ubrani na bazarze

może i mają ubrania z bazaru, a czasem nawet z kosza pck, ale i tak lepiej wyglądają niż ty
GRADEK83
GRADEK83
  16 декабря 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: nie muszę lub przynajmniej nie odczuwam potrzeby poprawiania sobie sylwetki w taki sposób

nawet mi to przez myśl nie przeszło ... a mogę zapytać ile masz wzrostu ?
Paulinessa
Paulinessa
  16 декабря 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: nawet mi to przez myśl nie przeszło ... a mogę zapytać ile masz wzrostu ?

mniej więcej 1,67 m
PIESEUWOW
PIESEUWOW
  16 декабря 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: Ale na tobie wyglądają pedalsko, na innych dobrze, znaj różnice

xDDD ok
Konto usunięte
Konto usunięte: może i mają ubrania z bazaru, a czasem nawet z kosza pck, ale i tak lepiej wyglądają niż ty

xDDD ok
GRADEK83
GRADEK83
  16 декабря 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: mniej więcej 1,67 m

sięgasz po brodę a na zdjęciach jakoś takie mam wrażenie jak byś była niska
sol6
sol6
  16 декабря 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: sięgasz po brodę a na zdjęciach jakoś takie mam wrażenie jak byś była niska

mam tyle samo wzrostu i Sloń mi pisze ze kurdupel ze mnie :and:
SloniS
SloniS
  16 декабря 2013
sol6
sol6: mam tyle samo wzrostu i Sloń mi pisze ze kurdupel ze mnie

Stwierdzam fakty :mrgreen:
Paulinessa
Paulinessa
  16 декабря 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: sięgasz po brodę a na zdjęciach jakoś takie mam wrażenie jak byś była niska

Bo wysoka nie jestem. No ale jeśli mowa o zdjęciach z outfitu, to może to przez to że to odbicia lustrzane po prostu?
SowaMarta
SowaMarta
  16 декабря 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: xDDD ok

to wszystko prawda, na normalnych mężczyznach takie spodnie wyglądają dobrze, ale nie na przylizanym krowim językiem kurduplu metr 75
GRADEK83
GRADEK83
  16 декабря 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: Bo wysoka nie jestem. No ale jeśli mowa o zdjęciach z outfitu, to może to przez to że to odbicia lustrzane po prostu?

No dokładnie też o tym pomyślałem że to przez to. bo 167cm to jednak ponad normę jesli chodzi o kobiety
PIESEUWOW
PIESEUWOW
  16 декабря 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: kurduplu metr 75

nie zaniżaj mi...
PoetkaHyde
PoetkaHyde
  16 декабря 2013

no dobra, metr 77-8 jak postawisz włosy na żel (śmiech) duża różnica

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.