styka51
styka51
  5 июня 2012 (pierwszy post)
Witam chłopcy i dziewczęta:d

W związku z tym, iż w naszym otoczeniu jest coraz więcej bloggerek etc. to wymyśliłam sobie, że....

Może mogłybyśmy wstawiać tutaj zdjęcia z naszych "outfitów" w sensie z tego co jesteśmy ubrane.
Od razu zastrzegam! Nie chodzi tu o codzienne dodawanie miliona zdjęć i specjalnych przygotowań w zaciszu domowym i spacerów do lasu w celu strzelenia foty.
Możemy konstruktywnie komentować i doradzać ;)

Soł. otwieramy :D

Pozdrawiam Stycz :ziober2:
MartaKarinka
MartaKarinka
  15 мая 2014

Jakbym widziała te "hihi", to bym załapała, ale nie zauważyłam, że wcisnęłam złe literki. wiem, jesteście zawiedzieni, nie pierwszy i nie ostatni raz

MartaKarinka
MartaKarinka
  15 мая 2014

jako mały przerywnik modowych doradców największych korporacji wrzucam swój outfit do popołudniowej drzemki :)))))))))))))))))))))

PROVIRON318
PROVIRON318
  15 мая 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: nie, w korporacjach każdy pionek jest dyrektorem i dostaje 10 k na rękę miesięcznie, służbowe lamborghihi i laptop widać masz wielką wiedzę na ten temat, co mnie z drugiej strony wcale nie dziwi, skoro czerpiesz ją z gównoforów obrazkowych od ludzi, którzy nie wychodzą z domu i ich życie kręci się wokłó tego, co przeczytają w sieci.Nie będę z tobą na ten temat dyskutować.

popisy tępaka część 9000
normalny człowiek za korporacje uważa e&y, jp morgan, deloitte etc.
audyt prawny i finansowy, te sprawy
ty pewnie nawet nie masz pojęcia co to i jak słyszysz korporacja, to kojarzy ci się z dużą firmą, typu mcdonald bo tam jesz, albo samsung, bo taki masz telewizor xD
masz tak ograniczone horyzont, że czasem chce się rzygać. w jp morgan nikt za najniższą krajową nie pracuje, tylko za wielokrotność średniej, do tego obowiązuje dresscode, o czym pisała pijana, wyobraź sobie, że w takich spółkach nie ma karynek szwendających się po korytarzach w bazarowych bluzeczkach w kwiatki.
PROVIRON318
PROVIRON318
  15 мая 2014
https://www.youtube.com/watch?v=tOQfBdCT-AI

obejrzyjcie sobie ten trailer a następne spróbujcie wpasować w te okoliczności martę i jej legginsy galaxy...
MartaKarinka
MartaKarinka
  15 мая 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: ty pewnie nawet nie masz pojęcia co to

No, jak widać ty masz największe pojęcie, co właśnie pokazałeś (ŚMIECH).
Konto usunięte
Konto usunięte: , typu mcdonald bo tam jesz

do siebie nie równaj

Konto usunięte
Konto usunięte: do tego obowiązuje dresscode, o czym pisała pijana

dalej nie czytam (ŚMIECH!)
PROVIRON318
PROVIRON318
  15 мая 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: No, jak widać ty masz największe pojęcie, co właśnie pokazałeś (ŚMIECH).

no ja wiem co to, moi znajomi nawet tam pracują, uwierz nie za 2k (śmiech)

Konto usunięte
Konto usunięte: do siebie nie równaj

zjem czasem, nie ukrywam...

Konto usunięte
Konto usunięte: dalej nie czytam (ŚMIECH!)

w sumie masz rację, w życiu nie będziesz aplikować na tego typu stanowiska, więc ta wiedza jest ci zbędna. problem polega na tym, że nie wiesz nic, ale mówić to ty lubisz bardzo dużo i na każdy temat (śmiech)
MartaKarinka
MartaKarinka
  15 мая 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: no ja wiem co to, moi znajomi nawet tam pracują, uwierz nie za 2k (śmiech)

Dobrze, że twoi znajomi pracują w takim preztiżowym miejscu, powinieneś brać z nich przykład :)))
Konto usunięte
Konto usunięte: w sumie masz rację, w życiu nie będziesz aplikować na tego typu stanowiska

Zgadza się, nie interesuje mnie papranie się w ekonomii.
MartaKarinka
MartaKarinka
  15 мая 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: preztiżowym

prestiżowym* to oczywiście literówka.

zawczasu..
PROVIRON318
PROVIRON318
  15 мая 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: nie interesuje mnie papranie się w ekonomii

jak już chyba wszyscy zdążyli zauważyć ciebie nie interesuje NIC poza fotką xD
MartaKarinka
MartaKarinka
  15 мая 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: jak już chyba wszyscy zdążyli zauważyć ciebie nie interesuje NIC poza fotką xD

o tobie można by napisać to samo, czasem nawet odnoszę wrażenie, że twoje życie kończy i zaczyna się na tym portalu, no ewentualnie można włączyć w to jakieś żałosne gierki dla gimbusów z truposzczami czy fora obrazkowe, zatem uważam, że wytykanie takich rzeczy komukolwiek będąc kimś takim jak ty, jest kompletnie nie na miejscu.

ja przynajmniej mam zajęcia i znajomych poza fotką, a to traktuję jedynie jako miejsce do ponabijania się z ludzi, czasem do wymiany zdań na forum.

A teraz czekam na ścianę tekstu wypełnioną żalem i bólem dupy, chętnie poczytam, ale odpisywać już nie będę :)))
styka51
styka51
  15 мая 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: ja przynajmniej mam zajęcia i znajomych poza fotką, a to traktuję jedynie jako miejsce do ponabijania się z ludzi, czasem do wymiany zdań na forum.

d83dde0c
MartaKarinka
MartaKarinka
  15 мая 2014

bardzo merytoryczna wypowiedź, Sylwio xD

PROVIRON318
PROVIRON318
  15 мая 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: ja przynajmniej mam zajęcia i znajomych poza fotką, a to traktuję jedynie jako miejsce do ponabijania się z ludzi, czasem do wymiany zdań na forum.

xDDDDDDDD
daje ci 11 punktów na 10
MartaKarinka
MartaKarinka
  15 мая 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: DDDDDDDD daje ci 11 punktów na 10

wiedziałam, że napiszesz coś w tym stylu, bo najzwyczajniej w świecie nie mógłbyś odpisać nic innego (ŚMIECH)
PROVIRON318
PROVIRON318
  15 мая 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: wiedziałam, że napiszesz coś w tym stylu, bo najzwyczajniej w świecie nie mógłbyś odpisać nic innego (ŚMIECH)

no wybacz, ale to było tak zabawne, że nie mogłem się powstrzymać xDD
zwłaszcza ta końcówka o hehe nabijaniu się, gdzie w zasadzie w tym dziale jesteś etatowym błaznem z którego wszyscy drwią xD
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.