styka51
styka51
  5 июня 2012 (pierwszy post)
Witam chłopcy i dziewczęta:d

W związku z tym, iż w naszym otoczeniu jest coraz więcej bloggerek etc. to wymyśliłam sobie, że....

Może mogłybyśmy wstawiać tutaj zdjęcia z naszych "outfitów" w sensie z tego co jesteśmy ubrane.
Od razu zastrzegam! Nie chodzi tu o codzienne dodawanie miliona zdjęć i specjalnych przygotowań w zaciszu domowym i spacerów do lasu w celu strzelenia foty.
Możemy konstruktywnie komentować i doradzać ;)

Soł. otwieramy :D

Pozdrawiam Stycz :ziober2:
Paulinessa
Paulinessa
  1 апреля 2013
Prinz
Prinz: Ty zawsze i niezmiennie jak ksiezniczka :)

:zakochany: :****
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  2 апреля 2013

Styka, bardzo fajnie wygladasz w tym nakryciu glowy :)

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

katterinaa
wpis jest ukryty
styka51
styka51
  9 апреля 2013

Niestety, bez worka jutowego, ale całkiem blisko :ziober2:
massacre
massacre
  9 апреля 2013

Styka, nie myslalas o tym, zeby sobie sprawic dluga, gesta grzywke? Masz podobne proporcje twarzy jak Zoey Deschanel, obie macie wysokie czola wzgledem dosc malego i drobnego podbrodka. Mysle, ze Twoja buzia nabralaby nowego uroku.

Tak, wiem... komentarz dotyczy wlosow, a nie outfitu :zabawa:

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

styka51
styka51
  9 апреля 2013
massacre
massacre: Styka, nie myslalas o tym, zeby sobie sprawic dluga, gesta grzywke?

Miałam kiedyś grzywkę, wyglądam strasznie w czymś takim ;) Twarz mam wtedy szerszą niż dłuższą i ogólnie kaszana ;p
Jak znajdę zdjęcie, ot wrzucę;p
massacre
massacre
  9 апреля 2013
styka51
styka51: Jak znajdę zdjęcie, ot wrzucę

Wrzuc, ale wydaje mi sie, ze mialas zle dobrana grzywke lub wcale nie wspolgrala z reszta Twoich wlosow.
Jestem przekonana niemal w 100%, ze odpowiednia grzywka BARDZO by Ci pasowala :)

pijana
pijana
  10 апреля 2013

Pół dnia chodziłam jeszcze w zimowej kurtce, ale było mi za gorąco.

styka51
styka51
  11 апреля 2013
massacre
massacre: Wrzuc, ale wydaje mi sie, ze mialas zle dobrana grzywke lub wcale nie wspolgrala z reszta Twoich wlosow. Jestem przekonana niemal w 100%, ze odpowiednia grzywka BARDZO by Ci pasowala :)

Nie wrzucę, bo znaleźć nie mogę. Ogólnie robiłam wczoraj testy i każdy mi odradził, strasznie staro wyglądałam...;/
styka51
styka51
  11 апреля 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: Pół dnia chodziłam jeszcze w zimowej kurtce, ale było mi za gorąco.

Fajna kurtka i torebka ^^
pijana
pijana
  11 апреля 2013
styka51
styka51: Fajna kurtka i torebka ^^

Dziękować :*
Ja zastanawiam się nad powrotem do grzywki do której zresztą powracam co jakiś czas, ale na razie chyba sobie odpuszczę, nie będzie mi się chciało łazić i podcinać co chwilę ^^
Radziu
wpis jest ukryty
gruppenpepper
gruppenpepper
  18 апреля 2013

poproszę o ocenę mojego ałtfitu
pozdrawiam
BonusMPK
BonusMPK
  18 апреля 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: poproszę o ocenę mojego ałtfitu pozdrawiam

SzaryChlopaczek
SzaryChlopaczek
  19 апреля 2013

bardoz chlodno,ale nie jest ci w tym za goraco?

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.