W przeciwieństwie do Ciebie nie aspiruję do bycia kimś kim nie jestem, nie staram się paroma szmatami udowodnić sobie i innym, że należę do wyższej klasy, a poniżającymi tekstami sprawić by inni czuli się gorzej od Ciebie. Wyższą klasę charakteryzuje wysoka kultura osobista i takt. Zadałam jedynie pytanie, które miało na celu sprawdzenie tego. Wyszło niestety buractwo i zwykła chęć wywyższenia się. Do tego próba poniżenia opartego na bzdurach nie faktach, po to tylko byś sam poczuł się lepiej ze swoim przeciętnym pochodzeniem. Nie w ten sposób ludzie pokazują swoją wielkość, wręcz przeciwnie ;) P.S. Mogę mieszkać w kartonie na dworcu i tyrać na zmywaku, nie odbiera mi to prawa do własnej opinii. I mimo, że nic o mnie nie wiesz, myśleć o mnie możesz najgorzej, ja i tak jestem dumna z tego, skąd pochodzę i z tego kim jestem. Tobie też radzę. Zacznij może od podleczenia kompleksów, nie będziesz wtedy czuł takiej potrzeby ostentacyjnego pokazywania co masz na sobie i afiszowania sie, gdzie byłeś (tak jakby gra w golfa była niewiadomo jak ekskluzywnym sportem...) Nie musisz sie produkować ze swoją ciętą ripostą, nie zamierzam więcej offtopować.