styka51
styka51
  5 июня 2012 (pierwszy post)
Witam chłopcy i dziewczęta:d

W związku z tym, iż w naszym otoczeniu jest coraz więcej bloggerek etc. to wymyśliłam sobie, że....

Może mogłybyśmy wstawiać tutaj zdjęcia z naszych "outfitów" w sensie z tego co jesteśmy ubrane.
Od razu zastrzegam! Nie chodzi tu o codzienne dodawanie miliona zdjęć i specjalnych przygotowań w zaciszu domowym i spacerów do lasu w celu strzelenia foty.
Możemy konstruktywnie komentować i doradzać ;)

Soł. otwieramy :D

Pozdrawiam Stycz :ziober2:
marta0859
marta0859
  11 мая 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: okulary z 1930 roku po dziadku

sexy.
styka51
styka51
  11 мая 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: okulary z 1930 roku po dziadku

Intelektualista :pavarotti:
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  11 мая 2013

Fakt, nie znam sie na amerykańskich kolokwializmach. W Anglii nie chodzi sie w ten sposób ubranym na golfa.

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

massacre
massacre
  11 мая 2013

@Szary, sugerowanie, że jestem cebulakiem... :nie:

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

SzaryChlopaczek
SzaryChlopaczek
  11 мая 2013
massacre
massacre: @Szary, sugerowanie, że jestem cebulakiem...

wiekszosc nie wie co to jest xD
gruppenpepper
gruppenpepper
  11 мая 2013
massacre
massacre: W Anglii nie chodzi sie w ten sposób ubranym na golfa

sugerowanie, że jesteś zasymilowana z PRAWDZIWYMI anglikami i wiesz co oni robią, a czego nie
jak się mieszka w dzielnicach z czarnuchami i ciapatymi to pewnie za dużo tej anglii się nie widzi (ŚMIECH)
massacre
massacre
  11 мая 2013

W przeciwieństwie do Ciebie nie aspiruję do bycia kimś kim nie jestem, nie staram się paroma szmatami udowodnić sobie i innym, że należę do wyższej klasy, a poniżającymi tekstami sprawić by inni czuli się gorzej od Ciebie. Wyższą klasę charakteryzuje wysoka kultura osobista i takt. Zadałam jedynie pytanie, które miało na celu sprawdzenie tego. Wyszło niestety buractwo i zwykła chęć wywyższenia się. Do tego próba poniżenia opartego na bzdurach nie faktach, po to tylko byś sam poczuł się lepiej ze swoim przeciętnym pochodzeniem. Nie w ten sposób ludzie pokazują swoją wielkość, wręcz przeciwnie ;) P.S. Mogę mieszkać w kartonie na dworcu i tyrać na zmywaku, nie odbiera mi to prawa do własnej opinii. I mimo, że nic o mnie nie wiesz, myśleć o mnie możesz najgorzej, ja i tak jestem dumna z tego, skąd pochodzę i z tego kim jestem. Tobie też radzę. Zacznij może od podleczenia kompleksów, nie będziesz wtedy czuł takiej potrzeby ostentacyjnego pokazywania co masz na sobie i afiszowania sie, gdzie byłeś (tak jakby gra w golfa była niewiadomo jak ekskluzywnym sportem...) Nie musisz sie produkować ze swoją ciętą ripostą, nie zamierzam więcej offtopować.

gruppenpepper
gruppenpepper
  12 мая 2013

ten buldupy na 9000 linijek
nie czytam
pozdrawiam

SzaryChlopaczek
SzaryChlopaczek
  12 мая 2013

granie w golfa w spodenkach xD

gruppenpepper
gruppenpepper
  12 мая 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: granie w golfa w spodenkach

powiedział mati, którego jedyna styczność z kijem golfowym ograniczyła się do dostania nim od sebów na osiedlu
tostuje materiał dowodowy
http://i.cdn.turner.com/si/multimedia/photo_gallery/1004/tiger.woods.college/images/tiger-woods-stanford.jpg
SzaryChlopaczek
SzaryChlopaczek
  12 мая 2013

tak masz wygladac a nie jak gimbus tiger woods

gruppenpepper
gruppenpepper
  12 мая 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: tak masz wygladac a nie jak gimbus tiger woods

http://www.thefeather.com/pictures/main/54988/375DeGroot.jpg
jak się nie znasz, to się nie odzywaj, koleś d83dde12
Paulinessa
Paulinessa
  12 мая 2013

jakie kłótnie :rotfl:

SzaryChlopaczek
SzaryChlopaczek
  12 мая 2013

paulinko tak do kosciola?xD

Paulinessa
Paulinessa
  12 мая 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: paulinko tak do kosciola?xD

Tak, dokładnie, byłam w kosciele :D
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.