Hej!! Potrzebuje dobrej bazy pod cienie gdyż w przyszłą sobotę idę na wesele no i chciałabym użyć jakichs cieni ale niestety rolują mi się na powiece już pół godz po użyciu;/:(
Macie może jakieś propozycje?? Słyszałam że dobra jest baza Gosh Eye Shadow Base ale czy dostane ją w sklepach typu Natura? Rossman??
lista tematów
Baza pod cień strona 1 z 2
nie używam baz , ale w rossmanie na pewno nie znajdziesz nawet w naturze nie widziałam ... bys musiała wpasc do jakiejs osiedlowej małej drogerii nie tak popularnej jak ross czy natura ..
Okazywanie miłości nie jest bezpieczne, a dążenie do intymności jest ryzykiem .
A i co do trwałości dodam, ze czasem jak mi sie zdarza nie zmyć makijażu na noc ( szejm on mi), to rano wstaję z nim nadal idealnym, dzięki tej bazie .

W gruncie rzeczy to teraz każda ffirma która produkuje kolorówke ma w swojej ofercie baze.
JOKO, VIRTUAL, HEAN, INGLOT, KOBO, KRYOLAN, ARTDECO ... I innych firm od nie powiem czego.
Problem polega na tym ILE chcesz wydać na taką baze .. i do czego ma być.
Do cieni sypkich,wypiekanych czy pigmentów...
podbijam. najlepsza baza jaką kiedykolwiek uzywałam.
MaqdaIena: A i co do trwałości dodam, ze czasem jak mi sie zdarza nie zmyć makijażu na noc ( szejm on mi), to rano wstaję z nim nadal idealnym, dzięki tej bazie .
true. tez czasami zdarza mi się zwłasza po imprezie jak wracam do domu tylko po to zeby iść spac :PP to jak wstane to nadal cały makijaż utrzymuje się .
"Zadaj sobie pytanie, czy to, co robisz dzisiaj, przybliża cię do tego, co chcesz robić jutro. "