Przy usuwaniu sztucznych rzęs metodą 1:1 wypadły mi moje naturalne... ;/ normalnie wypadały kępkami... ;/
co mam zrobić zeby szybciej mi odrosły?
może jakieś preparaty przyspieszające wzrost naturalnych rzęs?
jestem zaskoczona takim efektem...
lista tematów
rzęsy strona 1 z 2
"Zadaj sobie pytanie, czy to, co robisz dzisiaj, przybliża cię do tego, co chcesz robić jutro. "
a długo trzeba stosować zeby zobaczyć pierwsze efekty?
"Zadaj sobie pytanie, czy to, co robisz dzisiaj, przybliża cię do tego, co chcesz robić jutro. "
serum do rzes z firmy l'biotica
możesz też wcierać olejki mi rzęsy bardzo urosły od nakładania na noc viatiki kokosowej. :)
Konto usunięte: bardzo wygodna rzecz, łatwo sie stosuje i jest skuteczne... rzesy na pewno mniej wypadaja i sa jakby mocniejsze i grubsze :) mysle ze po regularnym stosowaniu nowe wloski zaczną rosnać
najbardziej zalezy mi a tym zeby w ogóle urosły. ponieważ kępkami mi wypadły i w niektórych miejscach nie mam w ogóle ;/
Psyche30: A tak, mi się pomyliło bo złe wkleiłam, o revitalash mi chodziło
I powiem ze jest to cudo !!!
Miały dwie koleżanki, obie kupiły po metodzie 1:1 gdzie stan ich rzęs był tragiczny, efekt? Miały swoje jak sztuczne.
No ja właśnie chyba kiedyś na to nazbieram, wtedy wystarczy byle jaki tusz, a tymczasem aktualnie używam chyba 10ciu maskar i żadna nie zadowala mnie w stu procentach