Witam w ten upalny lipcowy dzień...:)
1.
Na jednym z plotkarskich portali wpadłam na wyjątkowo rażące (mnie) zdjęcie.
Co myślicie o takich odrostach ? Jak dla mnie to jest faux pas.
Szczerze nie wiem jak osoba będąca pod ostrzałem paparazzich może sobie na coś takiego pozwolić.
Joanna Liszowska
Co innego, kiedy odrosty są delikatne i nawet dodają uroku i naturalności fryzurze, jak np. u Shakiry.
Co o tym sądzicie?
2.
Jak oceniacie przemianę Igi Wyrwał?
Teraz
Kiedyś
Pozdrawiam!
lista tematów
Celebrities (?!) strona 1 z 3
Nie wiedziałam, ze ma takie siano z tych włosów! :o
Jak dla mnie, to jej we wszystkim ładnie, tylko zazdrościć.

Super. :) Nie przekonują mnie tylko włosy, bo nie lubię krótkich fryzur u kobiet. Ale na plus. :)
u mnie deszczowy

Racja, jako osoba medialna mogłaby zadbać o tak podstawowe sprawy... tak czy inaczej Liszowska zawsze kojarzyła mi się z taką wiejską wielką babą
Na plus, figura fajna, cyce nie straszą wybuchem, a buźkę ma przyjemną więc nawet w tak odważnej fryzurze wygląda ładnie
No tak, ładnemu we wszystkim...;)
Ja tak samo, ale jej przemiana mnie zachwyciła! Mimo fryzury, nadal wygląda kobieco

A skąd jesteś? U mnie tylko żar się z nieba leje

Generalnie, potrafi też się "ogarnąć", ale tamto zdjęcie mnie przeraziło.
Trochę nie na miejscu. Zaabia taką furę kasy i żeby jej się nie chciało coś z tym zrobić... dziwne. A może wymyśliła sobie taki wygląd albo zrobiła to za nią jakaś przydurnawa stylistka, kto wie. :P
Shakira zawsze będzie dla mnie piękną i uroczą kobietą, z odrostami czy bez. :)
Nie kojarzę tej pani, ale przemiana na wielki plus! Buzia jej zeszczuplała, nie ma takich cycorów które wyglądały jak sztuczne i napakowane silikonem. Fryzurkę też ma wygodną. :) Ładna i bardzo zgrabna babka się z niej zrobiła.