Mam strasznie "gumowe" paznokcie ;) tzn. są miekkie i łamią się jak zapałki ;( a do tego wcale nie chcą rosnąć.. :((
za 1,5 tyg mam ważne spotkanie i chciałabym żeby choć troche się podreperowały....
Jakie polecacie skuteczne odżywki ? i w jakiej cenie..
lista tematów
Odżywki do Paznokci strona 1 z 3
"Zadaj sobie pytanie, czy to, co robisz dzisiaj, przybliża cię do tego, co chcesz robić jutro. "
Myślisz ze ta 8w1 będzie najlepsza?
bo zazwyczaj to co jest do wszystkiego to jest do niczego..
"Zadaj sobie pytanie, czy to, co robisz dzisiaj, przybliża cię do tego, co chcesz robić jutro. "
Podbijam Eveline, choć paznokcie rosną ok. 4 mm miesięcznie, więc co się stanie w 1,5 tygodnia to nie wiem :-)
tak jak wiele dziewczyn wyżej - eveline 8w1 - cena ok 10-12zł
ale wiadomo, aby efekty były widoczne trzeba ja stosować ja regularnie ok 3 tyg :), mimo to myslę, że po 1,5tyg efekty też będą niezłe :)
Aby osiągnąć szczęście, trzeba spełnić trzy warunki: być imbecylem, być egoistą i cieszyć się dobrym zdrowiem. Jeśli jednak nie spełnicie pierwszego warunku, wszystko jest stracone.
Gustaw Flaubert
Podbijam!!!

Zużyłam diamentową, paznokcie BARDZO się poprawiły. Teraz mam 8w1, zużyta do połowy - stosuję profilaktycznie, moje paznokcie nie potrzebują już ciągłej "kuracji". :) Polecam bardzo, ja jestem zachwycona i pod ogromnym wrażeniem. :D
Aguś no już kase wyłudziłam od mamy ( a co bede wlasna wydawać) i jutro udam się do sklepu i zakupie :)
Kiniowska: Zużyłam diamentową, paznokcie BARDZO się poprawiły. Teraz mam 8w1, zużyta do połowy - stosuję profilaktycznie, moje paznokcie nie potrzebują już ciągłej "kuracji". :) Polecam bardzo, ja jestem zachwycona i pod ogromnym wrażeniem. :D
o Diamentowej mama mi mówiła ze jej kolezanka stosuje i bardzo sobie chwali ;p tylko ze Diamentowa to tylko na wzmocnienie płytki a ja potrzebuje najbardziej na wzrost i porost ;D
z calego serca moge ci polecic
Eweline SOS, kosztuje ok 20 zl i jest do paznokci ze szczegolna zdolnoscia do lamliwosci
Powiem tak, po tipsach mialam totalny dramat z paznokciami....tego sie nawet opisac nie da.
3 dni malulesz warstwowo ta odzywka, pozniej zmywasz ja i znowu 3 dni malujesz i po 3 dniach zmywasz.
Jest rewelacyjna.