Stine91
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 1
Stine91
  1 августа 2012 (pierwszy post)

Pytanie jak wyżej w temacie...
Czy warto zapłacic za parę serii depilacji laserowej czy jednak zainwestować w depilator laserowy.
Koszt wydaje się nie wielki (ok 1000zł depilator) ale czy to działa? Na jakiej zasadzie.
Nie mogę znaleśc zadnej opinni.
Czy tam są wymienne nakładki czy on tak działa i mozna wydepilowac każdą częśc ciała?

Pozdrawiam

Artificially sweet!

Gejszalicious
Reputacja: -4 | BluzgometrTM: 29
Gejszalicious
  1 августа 2012
Stine91
Stine91: Czy tam są wymienne nakładki czy on tak działa i mozna wydepilowac każdą częśc ciała?

a o jaki sprzęt ci chodzi?
Aby osiągnąć szczęście, trzeba spełnić trzy warunki: być imbecylem, być egoistą i cieszyć się dobrym zdrowiem. Jeśli jednak nie spełnicie pierwszego warunku, wszystko jest stracone.
Gustaw Flaubert
BlondSzatynka
BlondSzatynka
  1 августа 2012
Gejszalicious
Gejszalicious: a o jaki sprzęt ci chodzi?

pewnie jej chodzi o taki kupny depilator czy ma nakładki, że osobno się robi nogi .. osobno pachy ... i tak dalej ...

osobiście nie polecam depilatora jeżeli ktoś kiedykolwiek nie miał robionego np woskowania.
OnaJestJakNarkotyk
OnaJestJakNarkotyk
  1 августа 2012

odradzam tego typu depilatory. osoba nie majaca pojecia o tym moze sobie narobic krzywdy ;p
jak najbardziej polecam wizyte w salonie i zaplacic za kilka sesji i miec spokoj.
sama jestem po takich zabiegach i jestem zadowolona ;)

Scare
Scare
  1 августа 2012
Stine91
Stine91: Pytanie jak wyżej w temacie... Czy warto zapłacic za parę serii depilacji laserowej czy jednak zainwestować w depilator laserowy. Koszt wydaje się nie wielki (ok 1000zł depilator) ale czy to działa? Na jakiej zasadzie. Nie mogę znaleśc zadnej opinni. Czy tam są wymienne nakładki czy on tak działa i mozna wydepilowac każdą częśc ciała? Pozdrawiam

nie lpeiej normalnym depilator. krzywdy sobie nie zrobisz? Laser z reguły jest gorszy niż ogień, ale zależy w jakim natężeniu
Gejszalicious
Gejszalicious
  2 августа 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: pewnie jej chodzi o taki kupny depilator czy ma nakładki, że osobno się robi nogi .. osobno pachy ... i tak dalej ...

eh :) ale ona napisała "depilator laserowy" więc może o cos innego chodzi :)
kiedyś takie coś obiło mi się o oczy na alledrogo :)
Aby osiągnąć szczęście, trzeba spełnić trzy warunki: być imbecylem, być egoistą i cieszyć się dobrym zdrowiem. Jeśli jednak nie spełnicie pierwszego warunku, wszystko jest stracone.
Gustaw Flaubert
BlondSzatynka
BlondSzatynka
  2 августа 2012
Gejszalicious
Gejszalicious: ale ona napisała "depilator laserowy" więc może o cos innego chodzi :)

Ogólnie to producenci czasami takie kity wciskają ... :D
mmaryja
mmaryja
  2 августа 2012
Stine91
Stine91: Czy warto zapłacic za parę serii depilacji laserowej czy jednak zainwestować w depilator laserowy.

przy obecnej cenie zabiegów depilacji laserowej raczej się to nie opłaca. depilator laserowy za 1000zł? bałabym się sama na sobie czegoś takiego użyć.
parę lat temu(4-5) miałam robione bikini i pachy, teraz obecnie jestem po pierwszym zabiegu na łydki i polecam BARDZO
Gejszalicious
Gejszalicious
  2 августа 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Ogólnie to producenci czasami takie kity wciskają ... :D

czasami to delikatnie powiedziane ;D

Konto usunięte
Konto usunięte: parę lat temu(4-5) miałam robione bikini i pachy, teraz obecnie jestem po pierwszym zabiegu na łydki i polecam BARDZO

mam pytanie: czy rzeczywiście depilacja laserowa usuwa wszystkie włoski (oczywiście biorę pod uwagę całą serie zabiegów)? i czy po kilku latach od wykonania zabiegu nie zaczynają odrastać niektóre włoski?

pytam, bo spotkałam się z różnymi opiniami na ten temat :)
Gustaw Flaubert
OnaJestJakNarkotyk
OnaJestJakNarkotyk
  2 августа 2012
Gejszalicious
Gejszalicious: czy rzeczywiście depilacja laserowa usuwa wszystkie włoski

w 97% wszystko zależy od rodzaju wlosów/ koloru i od hormonów ;p
mmaryja
mmaryja
  2 августа 2012
Gejszalicious
Gejszalicious: czy rzeczywiście depilacja laserowa usuwa wszystkie włoski (oczywiście biorę pod uwagę całą serie zabiegów)?

mi usunięto wszystkie, ale po serii byłam jeszcze w przeciągu roku na usunięciu pojedynczych.

Gejszalicious
Gejszalicious: i czy po kilku latach od wykonania zabiegu nie zaczynają odrastać niektóre włoski?

odrastać raczej już nie odrastają, mogą wyrosnąć nowe. mi wyrosło dosłownie kilka, na palcach obu rąk można by je policzyć.
Prinz
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 73
Prinz
  2 августа 2012

ale Ci zazdroszcze mmaryja, ja musze busz na jajkach co drugi dzien golic :(

Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another.

kedi
kedi
  2 августа 2012
Prinz
Prinz: ale Ci zazdroszcze mmaryja, ja musze busz na jajkach co drugi dzien golic :(

:crylol:
ja też wszędzie się co drugi dzien golę, a czasem to codziennie nawet. znam ten bol :(
mmaryja
mmaryja
  3 августа 2012
Prinz
Prinz: ale Ci zazdroszcze mmaryja, ja musze busz na jajkach co drugi dzien golic

bezsens, depilacja na chwilę obecną kosztuje tak mało, że bez problemu można sobie odłożyć raz na te 5 tygodni. na pewno się zwróci!
Psyche30
Reputacja: -34 | BluzgometrTM: 54
Psyche30
  3 августа 2012
kedi
kedi: ja też wszędzie się co drugi dzien golę,

Mi normalnie to skórę podrażnia :/

Konto usunięte
Konto usunięte: bezsens, depilacja na chwilę obecną kosztuje tak mało, że bez problemu można sobie odłożyć raz na te 5 tygodni. na pewno się zwróci!

Bolało?
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.