Pytanie jak wyżej w temacie...
Czy warto zapłacic za parę serii depilacji laserowej czy jednak zainwestować w depilator laserowy.
Koszt wydaje się nie wielki (ok 1000zł depilator) ale czy to działa? Na jakiej zasadzie.
Nie mogę znaleśc zadnej opinni.
Czy tam są wymienne nakładki czy on tak działa i mozna wydepilowac każdą częśc ciała?
Pozdrawiam
lista tematów
Depilacja czy depilator laserowy? strona 1 z 2
Artificially sweet!
Aby osiągnąć szczęście, trzeba spełnić trzy warunki: być imbecylem, być egoistą i cieszyć się dobrym zdrowiem. Jeśli jednak nie spełnicie pierwszego warunku, wszystko jest stracone.
Gustaw Flaubert
odradzam tego typu depilatory. osoba nie majaca pojecia o tym moze sobie narobic krzywdy ;p
jak najbardziej polecam wizyte w salonie i zaplacic za kilka sesji i miec spokoj.
sama jestem po takich zabiegach i jestem zadowolona ;)
Stine91: Pytanie jak wyżej w temacie...
Czy warto zapłacic za parę serii depilacji laserowej czy jednak zainwestować w depilator laserowy.
Koszt wydaje się nie wielki (ok 1000zł depilator) ale czy to działa? Na jakiej zasadzie.
Nie mogę znaleśc zadnej opinni.
Czy tam są wymienne nakładki czy on tak działa i mozna wydepilowac każdą częśc ciała?
Pozdrawiam
nie lpeiej normalnym depilator. krzywdy sobie nie zrobisz? Laser z reguły jest gorszy niż ogień, ale zależy w jakim natężeniu
Aby osiągnąć szczęście, trzeba spełnić trzy warunki: być imbecylem, być egoistą i cieszyć się dobrym zdrowiem. Jeśli jednak nie spełnicie pierwszego warunku, wszystko jest stracone.
Gustaw Flaubert
Stine91: Czy warto zapłacic za parę serii depilacji laserowej czy jednak zainwestować w depilator laserowy.
przy obecnej cenie zabiegów depilacji laserowej raczej się to nie opłaca. depilator laserowy za 1000zł? bałabym się sama na sobie czegoś takiego użyć.
parę lat temu(4-5) miałam robione bikini i pachy, teraz obecnie jestem po pierwszym zabiegu na łydki i polecam BARDZO
czasami to delikatnie powiedziane ;D
Konto usunięte: parę lat temu(4-5) miałam robione bikini i pachy, teraz obecnie jestem po pierwszym zabiegu na łydki i polecam BARDZO
mam pytanie: czy rzeczywiście depilacja laserowa usuwa wszystkie włoski (oczywiście biorę pod uwagę całą serie zabiegów)? i czy po kilku latach od wykonania zabiegu nie zaczynają odrastać niektóre włoski?
pytam, bo spotkałam się z różnymi opiniami na ten temat :)
Gustaw Flaubert
Gejszalicious: czy rzeczywiście depilacja laserowa usuwa wszystkie włoski (oczywiście biorę pod uwagę całą serie zabiegów)?
mi usunięto wszystkie, ale po serii byłam jeszcze w przeciągu roku na usunięciu pojedynczych.
odrastać raczej już nie odrastają, mogą wyrosnąć nowe. mi wyrosło dosłownie kilka, na palcach obu rąk można by je policzyć.
ale Ci zazdroszcze mmaryja, ja musze busz na jajkach co drugi dzien golic :(
Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another.