Witam ;)
Segundo Cernadas, właściwie Pedro Cernadas (ur. 20 marca 1972 roku Viedma) - argentyński aktor telewizyjny. Popularność przyszła wraz z rolą Pablo Rapallo w telenoweli argentyńskiej Zbuntowany anioł (Muñeca brava, 1998-99) z Natalią Oreiro
Q: Ile w skali od 1 do 10?
Q: Co na tak, co na nie?
Q: Brałybyście?
Pozdrawiam, Stycz
lista tematów
Segundo Cernadas strona 2 z 3
Też nie pamiętam go z serialu :D
Taki nawet fajny, ale bez fajerwerków, na ostatnim foto chyba najlepiej. :D 7/10
4/10.
Na tak fajnie umięśnione ciało, na nie fryzura i broda.
Raczej nie.

Ja go z serialu nie pamiętam!

Nom, chyba coś takiego.
A! I przypomniało mi się! W liceum do mojej szkoły chodził chłopak bardzo do Iva podobny, i też miał kucyk! Włosy, twarz... prawie jak brat bliźniak! Praktycznie identylko. Potem też go ściął tak jak ten z serialu. W szkole oczywiście miał ksywę Ivo :D
O właśnie! Już mi się wszystko przypomniało. :D
Do tej pory mam w pamięci scenę z któregoś odcinka, jak Milagros poszła do kuchni i wzięła z lodówki wielką butelkę szampana, ubrana jak chłopczyca, kaszkiet, itd. Wpadł Ivo i pyta, co robi. A ona na to "biorę... szampon!".

SailorMoon: A! I przypomniało mi się! W liceum do mojej szkoły chodził chłopak bardzo do Iva podobny, i też miał kucyk! Włosy, twarz... prawie jak brat bliźniak! Praktycznie identylko. Potem też go ściął tak jak ten z serialu. W szkole oczywiście miał ksywę Ivo :D
To pewnie miał spore powodzenie u fanek serialu. :D W sumie, i ja bym na niego poleciała - rajcowałam się Ivo/Ivem (?) jak diabli. :D
Coś mi świta, że zamknięcie w pokoju i ten wózek to był bajer. Albo mylę fakty...

A, no właśnie. :D Wiem, że z wózkowych to w Luz Marii była taka blondyna co grała na pianinie, to ona udawała. :D
A mi się nie podobał, jeszcze miał dziwną cerę, a teraz popatrzyłam w gógle i oj, fajny :D
Kiniowska: To pewnie miał spore powodzenie u fanek serialu. :D W sumie, i ja bym na niego poleciała - rajcowałam się Ivo/Ivem (?) jak diabli. :D
No miał :D
Mi też się tak wydaje, trzeba by sprawdzić :D
Kiniowska: Albo nagusieńka poszła do Pablo, miał jej machnąć potret. Tylko sutki miała zaklejone żółtymi uśmieszkami.
Też to pamiętam