styka51
styka51
  25 августа 2012 (pierwszy post)

Witam ;)

Segundo Cernadas, właściwie Pedro Cernadas (ur. 20 marca 1972 roku Viedma) - argentyński aktor telewizyjny. Popularność przyszła wraz z rolą Pablo Rapallo w telenoweli argentyńskiej Zbuntowany anioł (Muñeca brava, 1998-99) z Natalią Oreiro

Q: Ile w skali od 1 do 10?
Q: Co na tak, co na nie?
Q: Brałybyście?

Pozdrawiam, Stycz :ziober2:

Earth
Earth
  27 августа 2012

Też nie pamiętam go z serialu :D
Taki nawet fajny, ale bez fajerwerków, na ostatnim foto chyba najlepiej. :D 7/10

Felka
Felka
  27 августа 2012

zjecie 2 i 3 mnie przeraza,jaki dywan perski:rotfl:

Kiniowska
Reputacja: 1 | BluzgometrTM: 486
Kiniowska
  27 августа 2012
styka51
styka51: Q: Ile w skali od 1 do 10? Q: Co na tak, co na nie? Q: Brałybyście?

4/10.

Na tak fajnie umięśnione ciało, na nie fryzura i broda.

Raczej nie. :and:

Ja go z serialu nie pamiętam! :szok: On był bratem/kolegą Ivo? Czy jakimś "przyjacielem domu"? :D Pamiętam tylko Ivo, Natalię Oreiro (za to nie pamiętam kogo grała, tzn jak się nazywała tam :P) i Ramona - on chyba szoferem był. :rotfl:
SailorMoon
SailorMoon
  27 августа 2012
Kiniowska
Kiniowska: za to nie pamiętam kogo grała, tzn jak się nazywała tam :P

Milagros :)
SailorMoon
SailorMoon
  27 августа 2012
Kiniowska
Kiniowska: Ja go z serialu nie pamiętam! On był bratem/kolegą Ivo? Czy jakimś "przyjacielem domu"?

On chyba był malarzem i startował do Milagros. Na wózku jeździł z tego co kojarzę. Sorry za 2 posty.
Earth
Earth
  27 августа 2012
SailorMoon
SailorMoon: On chyba był malarzem i startował do Milagros.

A! :D Jego bratem, ukrytym w pokoju z którego nie wychodził! :D
Earth
Earth
  27 августа 2012
Earth
Earth: nie wychodził

Cholera, nie wyjeżdżał* :ninja:

Earth
Earth: Jego bratem

W sensie Ivo bratem.
SailorMoon
SailorMoon
  27 августа 2012
Earth
Earth: A! :D Jego bratem, ukrytym w pokoju z którego nie wychodził! :D

Nom, chyba coś takiego.
A! I przypomniało mi się! W liceum do mojej szkoły chodził chłopak bardzo do Iva podobny, i też miał kucyk! Włosy, twarz... prawie jak brat bliźniak! Praktycznie identylko. Potem też go ściął tak jak ten z serialu. W szkole oczywiście miał ksywę Ivo :D
Kiniowska
Kiniowska
  27 августа 2012
SailorMoon
SailorMoon: Milagros :)

SailorMoon
SailorMoon: On chyba był malarzem i startował do Milagros. Na wózku jeździł z tego co kojarzę.

Earth
Earth: Jego bratem, ukrytym w pokoju z którego nie wychodził! :D

Earth
Earth: W sensie Ivo bratem.

O właśnie! Już mi się wszystko przypomniało. :D

Do tej pory mam w pamięci scenę z któregoś odcinka, jak Milagros poszła do kuchni i wzięła z lodówki wielką butelkę szampana, ubrana jak chłopczyca, kaszkiet, itd. Wpadł Ivo i pyta, co robi. A ona na to "biorę... szampon!". :lol2: Albo nagusieńka poszła do Pablo, miał jej machnąć potret. Tylko sutki miała zaklejone żółtymi uśmieszkami. :rotfl:
SailorMoon
SailorMoon
  27 августа 2012
Earth
Earth: Cholera, nie wyjeżdżał*

:rotfl:
Potem chyba już wstał z wózka. Nie pamiętam tylko czy on serio był kaleką czy udawał...
Kiniowska
Kiniowska
  27 августа 2012
SailorMoon
SailorMoon: A! I przypomniało mi się! W liceum do mojej szkoły chodził chłopak bardzo do Iva podobny, i też miał kucyk! Włosy, twarz... prawie jak brat bliźniak! Praktycznie identylko. Potem też go ściął tak jak ten z serialu. W szkole oczywiście miał ksywę Ivo :D

To pewnie miał spore powodzenie u fanek serialu. :D W sumie, i ja bym na niego poleciała - rajcowałam się Ivo/Ivem (?) jak diabli. :D

SailorMoon
SailorMoon: Potem chyba już wstał z wózka. Nie pamiętam tylko czy on serio był kaleką czy udawał...

Coś mi świta, że zamknięcie w pokoju i ten wózek to był bajer. Albo mylę fakty... :woot:
Earth
Earth
  27 августа 2012
SailorMoon
SailorMoon: Potem chyba już wstał z wózka. Nie pamiętam tylko czy on serio był kaleką czy udawał...

A, no właśnie. :D Wiem, że z wózkowych to w Luz Marii była taka blondyna co grała na pianinie, to ona udawała. :D

Kiniowska
Kiniowska: W sumie, i ja bym na niego poleciała - rajcowałam się Ivo/Ivem (?) jak diabli.

A mi się nie podobał, jeszcze miał dziwną cerę, a teraz popatrzyłam w gógle i oj, fajny :D
SailorMoon
SailorMoon
  27 августа 2012
Kiniowska
Kiniowska: To pewnie miał spore powodzenie u fanek serialu. :D W sumie, i ja bym na niego poleciała - rajcowałam się Ivo/Ivem (?) jak diabli. :D

No miał :D

Kiniowska
Kiniowska: Coś mi świta, że zamknięcie w pokoju i ten wózek to był bajer. Albo mylę fakty...

Mi też się tak wydaje, trzeba by sprawdzić :D

Kiniowska
Kiniowska: Albo nagusieńka poszła do Pablo, miał jej machnąć potret. Tylko sutki miała zaklejone żółtymi uśmieszkami.

Też to pamiętam d83dde04 I te jej obcisłe lateksowe stroje do dyskoteki i przyjaciółkę ze zrośniętymi brwiami ;d
Kiniowska
Kiniowska
  27 августа 2012
Earth
Earth: teraz popatrzyłam w gógle i oj, fajny :D

I ja wygóglowałam. Zmężniał, nieeezły! :D
Babsy
Babsy
  27 августа 2012

od biedy 5.

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.