cześć
Taki luźny temacik:
Na jakie ciuchy polujecie w związku ze zbliżającą się wiosną? Jakieś trendy wpadły Wam w oko albo wręcz przeciwnie?
Miłego dnia!
lista tematów
spring :) strona 1 z 2
Konto usunięte: Na jakie ciuchy polujecie w związku ze zbliżającą się wiosną? Jakieś trendy wpadły Wam w oko albo wręcz przeciwnie?
Hoho! Na całe multum. :) Chciałabym szereg butów - jakieś spotowe (np Nike Air Max, tylko na moim zad*piu nie mam gdzie zmierzyć), botki na obcasie/koturnie albo płaskie, baleriny, lordsy, tenisówki. Sportowa kurtkę (zakochałam się dzisiaj w jednej w 4F

A trendy... jakoś nie śledzę ich tak bacznie. Kupuję to, co widzę w sklepach i to co mi się spodoba - i przede wszystkim w czym dobrze się czuję i wg mnie dobrze wyglądam. :)
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
widzę właśnie :D dlatego
baardzo Ci się przyda

np. jakim? :) byłam na zakupach i nie dało się nie myśleć o wiośnie- kolorki, kwiatuszki itd. :) ale u mnie wciąż dużo śniegu :(
szukam torebki i czarnej ramoneski, botki i adidasy sobie dziś zamówiłam :)
Aby osiągnąć szczęście, trzeba spełnić trzy warunki: być imbecylem, być egoistą i cieszyć się dobrym zdrowiem. Jeśli jednak nie spełnicie pierwszego warunku, wszystko jest stracone.
Gustaw Flaubert
Kiniowska: Już po ptokach, ale buty EMU albo UGG - może "po sezonie" byłyby tańsze. Oczywiście podzielam opinię niektórych, że wyglądają tragicznie, ale od kiedy je zmierzyłam "dla jaj" w jednym sklepie, tak od tamtej pory pies drapał wygląd - są tak miękkie, ciepłe i wygodne, że...
też właśnie poluję na emu :) najlepiej czarne lub granatowe :) a tak swoja drogą to one mi się podobają i zawsze podobały :)
natomiast nie potrafię zrozumieć uwielbienia niektórych kobiet do workerów (? tak to się nazywa chyba?

Aby osiągnąć szczęście, trzeba spełnić trzy warunki: być imbecylem, być egoistą i cieszyć się dobrym zdrowiem. Jeśli jednak nie spełnicie pierwszego warunku, wszystko jest stracone.
Gustaw Flaubert
EMU najlepiej kupić w necie, od 200 zł można trafić na wyprzedażach. Ale nie znam się na modelach, nie wiem który najlepszy :P
Na amazonie można trafić tanio Emu i Ugg, przysyłają do Polski. Ceny jak wiadomo zależą od modelu i długości.
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
Gustaw Flaubert
Gejszalicious: też właśnie poluję na emu :) najlepiej czarne lub granatowe :) a tak swoja drogą to one mi się podobają i zawsze podobały :)
I najdłuższe, tak jak ja? :) Też chciałabym czarne - ewentualnie grafitowe. Brązowe w ostateczności, bo jak tak patrzę do szafki to wszystkie zimowe i jesienne buty mam w różnych odcieniach brązu.

Od "zmierzenia" kompletnie nie zwracam uwagi na ich wygląd (ciepło i komfort rekompensują wszystko z nawiązką!) - co nie zmienia faktu, że kojarzą mi się z takimi cieplutkimi, babcinymi i domowymi papuciami.

Na razie wiszą w sferze marzeń, do czasu aż uzbieram albo znajdę wór złota. :) Reszta w/w zachcianek tak samo.
Gejszalicious: natomiast nie potrafię zrozumieć uwielbienia niektórych kobiet do workerów (? tak to się nazywa chyba? ) szczególnie tych na koturnie lub obcasie :) w zeszłym roku jesienią i wiosną idąc ulicą wydawało mi się, że mijam setki robotników budowlanych
Masz na myśli te popularne addasy na koturnie? :D Ja już tych nazw nie ogarniam... W sumie to myślę jeszcze o dwóch typach - miks addasa i oficerek, za kostkę oraz ciężkie buty "wojskowe" (CAT, Timberland). Takie miodowożółte.
Kiniowska: I najdłuższe, tak jak ja? :) Też chciałabym czarne - ewentualnie grafitowe. Brązowe w ostateczności, bo jak tak patrzę do szafki to wszystkie zimowe i jesienne buty mam w różnych odcieniach brązu. A pod kolor mam tylko jedną torebkę!
ja mam jasnoniebieskie i niestety szybko się brudzą :( dlatego chciałabym kupić ciemne, co bym nie musiała ich zbyt często "prać" :) ale za to idealnie pasują mi do kurtki

niee, adidasy na koturnie to sneakersy

a o workery to mi o cos takiego chodziło :)

Gustaw Flaubert