Siemka ;p ja używam obecnie lirene capuccino 13 ale nie jestem z niego za bardzo zadowolona.. tym bardziej że muszę mieć podkład, który dobrze ukrywa niedoskonałości bo niestety moje policzki i nos jest często czerwonawy.. Co byście poleciły ?
lista tematów
jaki podkład aby twarz wyglądała naturalnie?
Ja mam i polecam:
Ludzie mówią, weź się lecz się, sam się weź się, lecz się, kur.wa, co jeden lepszy ekspert.

w sumie to nie podkład tylko krem koloryzujący, ale jak chcesz tylko czerwone policzki zakryć to będzie ok... chyba że oprócz tego masz jeszcze jakieś ekhm.. niedoskonałości :D tylko jakbyś się zdecydowała to tą wersję, bo tamta poprzednia to gówno, strasznie brązowieje po godzinie i w ogóle jest dużo gorsza, bez porównania
a podkładów nie polecę bo dawno nie używałam, kremy lepsze :>

I gdy ci małe co nieco wyskoczy użyj dermacol jako korektor- bardzo ładnie razem wspolgraja :)
Szczerość to najpiękniejsza forma głupoty.
na czerwieniące się policzki polecam krem redukujący zaczerwienienia spf 15 z iwostinu :) sama mam problem z czerwonymi puckami i podrażnieniami na policzkach, a on oprócz składników uszczelniających naczynia krwionośne ma w sobie zielony barwnik, który 'maskuje' zaczerwienienia :)
a podkład polecam manhattan perfect adapt make up
Aby osiągnąć szczęście, trzeba spełnić trzy warunki: być imbecylem, być egoistą i cieszyć się dobrym zdrowiem. Jeśli jednak nie spełnicie pierwszego warunku, wszystko jest stracone.
Gustaw Flaubert
Aby osiągnąć szczęście, trzeba spełnić trzy warunki: być imbecylem, być egoistą i cieszyć się dobrym zdrowiem. Jeśli jednak nie spełnicie pierwszego warunku, wszystko jest stracone.
Gustaw Flaubert
http://wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=44763
osobiscie uzywam ten, mam skórę suchą i przy tym na policzkach widoczne naczynka krwionośne. jestem z niego zadowolona. żadnej bazy nie używam, tylko krem do twarzy :p nivea soft intensywnie nawilżający.
;))

osobiscie uzywam ten, mam skórę suchą i przy tym na policzkach widoczne naczynka krwionośne. jestem z niego zadowolona. żadnej bazy nie używam, tylko krem do twarzy :p nivea soft intensywnie nawilżający.
;))