Mam takie pytanie, czy któraś z pań stosowała już preparat Bio-Oil?
Interesuje mnie najbardziej czy faktycznie działa na blizny i rozstępy.
Bio-Oil strona 2 z 3
hymm

O to Ci chodzi?
Bo właśnie sobie kupiłam i sprawdzam. W sumie zapachu cebuli tak nie czuć, bo dodana została wanilia, więc taki wymieszany jest.
Ale fakt troche długo pachnie..
Zapach dla mnie mało ważny o ile cos podziała. No cóż przekonam się jak porównam rezultaty.
styka51 dzięki, też się porozglądam za tym w razie w. Chodzi mi o dość szybkie działanie więc tak sprawdzam co tu będzie najlepsze :)
Nic nie działa szybko na blizny. A jeśli producent obiecuje szybkie działanie, to znaczy że nieskuteczne.
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
Nie ten, ale juz wiem ktory - ten o ktorym Styka napisala - Cepan xD
No ale w sumie racja, jak Ci zadziala to stosuj, bo w koncu o efekty tu chodzi

ja używam obecnie zapobiegawczo i na razie nie mam żadnych rozstępów, choć na razie jeszcze brzuch mam dość mały.
na rozstępy i blizny które są jeszcze CZERWONE najlepiej stosować maści właśnie z wyciągiem z cebuli, na białe już nie działa tak intensywnie
Na białe rozstępy już mało co działa niestety ;/ Trzeba z nimi walczyć jak są jeszcze czerwone. Wiem to po sobie bo w czasie dojrzewania miałam z nimi ogromny problem i dużo mi do dzisiaj pozostało :/
z tego co słyszałam to na białe czyli dojrzałe roztępy działa juz tylko porządne złuszczanie naskórka :) sama zastanawiam się czy nie zafundować sobie na pociążowe rozstępy serii kwasów :) możliwe, że się jeszcze trochę wygładzą :)
Hmm nie słyszałam nawet o tym. Też muszę w końcu coś z tym zrobić bo nie zbyt fajnie one wyglądają, tym bardziej na opalonym ciele :/
U mnie niestety są to wgłębienia, więc nich ich nie usunie, tylko laser.
Jedynie z kolorem mogę powalczyć.