Hej
Takie pytanie, przebijałyście sobie może dziewczyny uszy, chodzi mi np o 3 dziurki w jednym uchu? Miałyście jakiś problem ze ściągnięciem kolczyków hipoalergicznych?
Otóż byłam ze 3 tyg temu u kosmetyczki, zrobiła mi dwa przebicia w jednym uchu, dała oczywiście te swoje kolczyki, i żeby nie ściągać przez 2 tyg aby dziurki się zagoiły. Ok, po 2,5 tyg próbuje ściągnąć te kolczyki, a tu dupa i to na siłę, na sposób, kombinowanie, siostra próbowała - nerwów szkoda. Poszłam do tej samej kosmetyczki żeby mi je kurde ściągnęła, to karteczka że miesiąc urlopu...
Babeczka mi z początku mówiła ze kolczyki mają jakiś mały zatrzask.. Ale bez przesady.. Jadę za pare dni nad morze, co mam kurcze zrobić? Mam płacić innej kosmetyczce za ściągnięcie kolczyków.. ?
lista tematów
Kolczyki w uchu
lepiej idź do lekarza, obyś tylko nie złapała jakiegoś zakażenia :(
mało kto wie, że nie powinno się przebijać uszu pistoletem, bo pistolet nie przekłuwa, a przebija skórę przez co miażdży tkankę
Aby osiągnąć szczęście, trzeba spełnić trzy warunki: być imbecylem, być egoistą i cieszyć się dobrym zdrowiem. Jeśli jednak nie spełnicie pierwszego warunku, wszystko jest stracone.
Gustaw Flaubert