Witam...
Tak przedstawia się ranking Top autorów na tym dziale.
Kogo według Was brakuje na forumie?
Kto zakłada najciekawsze tematy?
Kto najczęściej trolluje?
Kto ma najlepsze stylówki w temacie Outfitowym?
Kto najciekawiej pisze?
Pozdrawiam! ;)
Nabijacze... strona 4 z 5
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
No trudno;p
Dokładnie, a tak serio to nie chciało mi się tematów zakładać czy moderować czegokolwiek. Wiesz, niby mieliśmy "ratować" forumy, zakładać tematy itp. ale ludzi nie ma, to co ja miałam sama ze sobą pisac? Mało kreatywna jestem na takie bajery.
Cieszę się ;)
tak to jakoś widziałem :

To słabo ;/
Nie pierwsza i nie ostatnia. Nie liczyli się z naszym zdaniem to zrezygnowaliśmy.
Wiem jeszcze pamiętam te burzliwe akcje. No nic jedni rzucili moderowanie inni nie mogą bez tego żyć.
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
oj, straszne musza byc te kobiety, co Cie na codzien otaczaja ;P
slabo nie. nudno. stabilizacja z tym sie wiaze… takie wymyslanie juz sobie kolejnych celow na sile.
i pozostaly modki, dla ktorych bycie modkiem stalo sie najwiekszym awansem spoleczym (nie mowie o tych starych, co sa modami od stu lat)
Między innymi.
Mi się podobało, ajk dostaliśmy nowe forum do testowania, milion postów co poprawić, a i tak do dziś tego nie naprawili

Dla gwiazdki, to "ni ma synsu" ;d
Mi tam trolle nie przeszkadzały, przynajmniej się coś działo. Porozdzielali działy, teraz znowu połączyli, miało byś tagowanie img, nie mają czasu zrobić. Olałam sprawę :D
Nie jest tak źle, dam właściwe foto :

chcesz, wybierz sobie jedną :>
Nie postarzej się za dużo takim myśleniem

Podbijam niestety.
Hahaha od tego się odciąłem, ale beka do teraz.
--
Ale się namęczyłem tym cytowaniem