Hej!
Muszę kupić nowe okulary przeciwsłoneczne i ciekawi mnie wasze zdanie na ten temat należycie do ludzi którzy:
uważają, że w dobre okulary przeciwsłoneczne powinno się zainwestować (raj bany mejbi? :) )
kupują je obojętnie gdzie (bazarek,haem itp itd) bo fajnie wyglądają
mają w d... okulary, wolą mrużyć oczy
inna odp?
Wszystkie uwagi na ten temat mile widziane :D
Miłego wieczoru
lista tematów
okurarki :D strona 1 z 2
Konto usunięte: uważają, że w dobre okulary przeciwsłoneczne powinno się zainwestować (raj bany mejbi? :) )
No pewnie, zawsze to jakość prawdziwa. Lans też

Ale nie mogę sobie na to pozwolić póki co, więc:
Kupuję w sieciówkach, jakoś na bazarze się nie pokuszę, bo tak stoją cały czas na zewnątrz

Konto usunięte: uważają, że w dobre okulary przeciwsłoneczne powinno się zainwestować (raj bany mejbi? :) )
Na pewno zainwestować w dobre okulary - zwłaszcza jeśli ma się wadę wzroku i nosi soczewki

Nie muszą to być od razu Ray-Ban, w optyku znajdziesz wiele innych tańszych okularów z dobrymi filtrami.
Kupuję okulary w sklepie SIX tam mają filtr UV
ceny tam od 40 do 60 zł. warto na przecenie tam kupić ;)
ja zawsze kupuje u optyka, mam też ray bany ale właściwie nie różnią sie komfortem od tych tańszych - optycznych przeciwsłonecznych ;)
Ja mam fioła na punkcie okularów i mam ich sporo w swojej kolekcji :D Okulary muszą być bajeranckie i mieć to coś w sobie :) Najlepiej jakby były orginalne i nie powtarzalne... Niestety aby znaleźć taki, które spełniają te wszystkie warunki to mega trudne:) Najlepsze okulary kupuję się na wyprzedażach :) Moja ostatnia zdobycz to kozackie zielone okularki z housa za jedyne 10 zł polecam:)