czesc. chcialabym sobie kupic cos oczyszcajacego do twarzy , cos na wągry i ogólnie na całą twarz. Mam cerę suchą. co polecacie?
lista tematów
wągry
Mam ten sam problem, tylko że mam tłustą skórę. Ja używam ten zielony żel do mycia przeciwbłyszczeniu i działa jednoczesnie na wągry i trądzik. Polecam krem z apteki
Dr Irena Eris Pharmaceris zielona seria T, krem intensywnie matujący akurat mam ale wągry mi się nie robią bo on działa ogólnie na trądzik.

Lubię też maseczkę z Bielendy taką dwufazowa z jednej strony ogórek a z drugiej limonka. Dobrze oczyszcza i nawilża.

Konto usunięte: , tylko że mam tłustą skórę. Ja używam ten zielony żel do mycia przeciwbłyszczeniu i działa jednoczesnie na wągry i trądzik.
CHYBA ZAZNACZYŁAM, ŻE JA MAM CERĘ TŁUSTĄ ALE NA WĄGRY MI POMAGA?
Przeciez wiem, ze moze wysuszyc skórę suchą, żadnej nowości nie napisałaś, napisałam, czego ja używam i co mi pomaga, nie kazałam nikomu kupować tego samego.
nie krzycz.
nikogo w tym temacie nie obchodzi, czego używasz do swojej tłustej cery. założycielka ma problem z wągrami i chce uzyskać porady. to tyle w tym temacie ode mnie.
po co polecasz, skoro to nie jest dla niej.
Nie zauważyłam, aby był wykrzyknik ;-) napisałam drukowanymi, bo chyba nie doczytałaś :]

Jak to nie, jest dla cery z trądzikiem, wągry to takze trądzik, napisałam, że ja mam intensywnie matujący ale na zdjęciu jest normalizujący ;-) a z tego co wiadomo, wągry powstają wskutek utleniania sebum i łoju, więc trzeba normalizować pracę gruczołów, mimo, ze ma skórę suchą ;-)