Cześć :). Wiem że im bliżej stycznia tym więcej będzie tych tematów (już teraz są :P).
No ale chyba każdy chce wyglądać jak najlepiej ;)
Ona:
Mam sukienkę na jedno ramię. Granatową, marszczoną, nie z tego świecącego materiału!
Tą wrzucam tylko po to, żeby pokazać że moja ma taki sam duży (a nawet większy) kwiat na ramieniu. I też jest takiej długości, i też jest dopasowana :).
Q:
Jakie dodatki do niej? Tylko kolczyki, bransoletka, pierścionek, bo sukienka jest pod szyję :)
Myślałam o czerwieni, ale boję się że nie będzie to wyglądało zbyt dobrze, jak myślicie?
Jakie rajstopy? I czy w ogóle powinny być to rajstopy czy pończochy? (gubię się w tych przesądach )
I wiem że fryzury na górze, ale może akurat ktoś wpadnie na pomysł jaka tutaj pasuej? Jestem jasną blondynką, włosy średniej długości.
On:
Chciałabym ubrać mojego mężczyznę w koszulę ze spinkami, taliowaną. Dzięki Bogu nie jest z niego taki mięśniak jak ten u dołu i nie będzie wyglądał w niej tak niemęsko ;d.
Ale jest bardzo chudziutki (63kg przy 184cm).
Q:
Czy w takim razie ta koszula nie zrobi z niego jeszcze większego szczupaczka?
nawiązując od razu do jakże modnego śledzika . Czy będzie on wyglądał dobrze, czy też go jeszcze bardziej wysmukli? A może muszka?
lekko błyszczący garnitur. Podoba się czy wręcz przeciwnie?
Miziam
lista tematów
studniówka On i Ona strona 1 z 3
anoreksja

odnośnie krawat raczej nie wyszczupli , dla mnie na moje oko dobrze skrojony garnitur powinien mu pomóc i nie będzie wyglądał jak wieszak na niego , można do tego użyć poduszek na barki :) chyba dobrym pomysłem będzie wizyta u dobrej krawcowej trudno będzie dobrać dla niego garnitur w sklepie żeby nie wyglądał jak wieszak na niego
Konto usunięte: Jakie dodatki do niej? Tylko kolczyki, bransoletka, pierścionek, bo sukienka jest pod szyję :)
Myślałam o czerwieni, ale boję się że nie będzie to wyglądało zbyt dobrze, jak myślicie?
Jakie rajstopy? I czy w ogóle powinny być to rajstopy czy pończochy? (gubię się w tych przesądach )
Biżuteria z białego złota ew. z czarnymi dodatkami.
Czerwony pozostaw panienka na imprezy w remizach.
Rajstopy jakieś delikatne.
Konto usunięte: Czy w takim razie ta koszula nie zrobi z niego jeszcze większego szczupaczka?
nawiązując od razu do jakże modnego śledzika . Czy będzie on wyglądał dobrze, czy też go jeszcze bardziej wysmukli? A może muszka?
Anorekcja.
Trudno będzie znaleść odp. koszule wzgledem dopasowania w pasie i w szyji. Będzie wygladac jak w slubnej koszuli ojca.
ta Twoja bezpośredniość ;D

coś delikatnego. i na pewno bez żadnych naszyjników na szyi . czerwień ? ja bym się nie odważyła ...
a co do Twojego mężczyzny ... szyją koszulę na zamówienie ? przyda mu się...

Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek
Konto usunięte: Jakie dodatki do niej? Tylko kolczyki, bransoletka, pierścionek, bo sukienka jest pod szyję :)
kolczyki i bransoletka w zupełności wystarczą. Ja bym brała może srebrne dodatki, ewentualnie coś z kamieniami w kolorze sukienki.
jak dla mnie czerwień tutaj nie będzie pasować

Na pewno beżowe :D no i pewnie takie, które nie będę się świeciły na nodze.
Konto usunięte: anoreksja
odnośnie krawat raczej nie wyszczupli , dla mnie na moje oko dobrze skrojony garnitur powinien mu pomóc i nie będzie wyglądał jak wieszak na niego , można do tego użyć poduszek na barki :) chyba dobrym pomysłem będzie wizyta u dobrej krawcowej trudno będzie dobrać dla niego garnitur w sklepie żeby nie wyglądał jak wieszak na niego
żre jak swinka

Garnitur już ma, głównie chodzi mi o koszule, bo wiadomo że w marynarce bedzie tylko do rosołu ;)
luk7: Biżuteria z białego złota ew. z czarnymi dodatkami.
Czerwony pozostaw panienka na imprezy w remizach.
Rajstopy jakieś delikatne.
a złoto nie bedzie wyglądać troche kiczowato?
luk7: norekcja.
Trudno będzie znaleść odp. koszule wzgledem dopasowania w pasie i w szyji. Będzie wygladac jak w slubnej koszuli ojca.
Ojej, naprawdę nie anoreksja

JEst u nas sklep gdzie szyją na miarę za tą samą cenę, wiec z tym nie bedzie problemu :). Tylko na jaki krój postawić?
Konto usunięte: ja bym się nie odważyła ...
a co do Twojego mężczyzny ... szyją koszulę na zamówienie ? przyda mu si
No właśnie ja chyba też się troszkę boje...
Szyją, szyją ;d
NuTiiiiii: Miałem taki jako świadek na weselu, bardzo mi się podobał bo był pożyczony :)
Mam zamiar sobie taki kupić wkrótce.
w prążki miałeś czy gładki?
Konto usunięte: kolczyki i bransoletka w zupełności wystarczą. Ja bym brała może srebrne dodatki, ewentualnie coś z kamieniami w kolorze sukienki.
jak dla mnie czerwień tutaj nie będzie pasować
Na pewno beżowe :D no i pewnie takie, które nie będę się świeciły na nodze.
A ta bransoletka duza, mała?
Myślałam żeby było naprwdę duużo na ręku, tak troszkę w wersji hard, ale nigdzie nie mogę znaleźć niekiczowatych bransolet :C
bez lycry? dlaczego?
Bransoletka, może być jakiś pierścionek, kolczyki malutkie.
Srebro, złoto, białe złoto, platyna. Może być z rubinami, granatami lub diamentami. [albo imitacją przypominającą je]
Konto usunięte: Jakie rajstopy? I czy w ogóle powinny być to rajstopy czy pończochy? (gubię się w tych przesądach )
cieliste. na przesądach się nie znam.
Konto usunięte: I wiem że fryzury na górze, ale może akurat ktoś wpadnie na pomysł jaka tutaj pasuej? Jestem jasną blondynką, włosy średniej długości.
kok jakiś.