Potrzebuje dobrego a wręcz bardzo dobrego korektoru pod oczy bo ja mam bardzo duże cienie pod oczami.Bardzo mi żyły wychodzą pod oczami.uważam ,że to jest moja największa wada z wyglądu. wole już dołożyć sobie i kupić coś bardzo dobrego.co polecacie?
lista tematów
korektor pod oczy strona 1 z 2
basias26: Potrzebuje dobrego a wręcz bardzo dobrego korektoru pod oczy bo ja mam bardzo duże cienie pod oczami.Bardzo mi żyły wychodzą pod oczami.uważam ,że to jest moja największa wada z wyglądu. wole już dołożyć sobie i kupić coś bardzo dobrego.co polecacie?
Rozumiem Cie doskonale, bo też mam ten problem. U mnie dobry efekt daje ten korektor z Loreala:

Konto usunięte: On tuszuje nawet brązowe znamona barwnikowe, nie ma siły aby czegoś nie pokrył. Jednak nie wiem gdzie go możesz kupić, ja go zamówiłam u takiej Pani, która nam prowadziła kurs z makijażu.
o Jeeezu, jaki mają jasny

No któż jak nie Ty

Hmm możesz nakładać go palcem lub pędzelkiem albo gąbeczką, ja nakładam palcem.
Naprawdę bardzo dobre one są, a możesz powiedziec gdzie na allegro znalazłaś? Bo ja szukałam i nie umiałam znaleźć :/
Ojj to już są profesjonalne kosmetyki dla makijażysty, naprawdę bardzo fajne mają i podkłady i korektory i właśnie są dostępne w każdejj kolorystyce, każdy dobierze coś dla siebie. Polecam :-)