lista tematów
ujędrnienie twarzy strona 8 z 12
@BreakMyFall18:
Aniston wygląda przerażająco, ale nie wiem czy to faktyczna wina botoksu, czy złego ujęcia.
Aniston wygląda przerażająco, ale nie wiem czy to faktyczna wina botoksu, czy złego ujęcia.
co do botoksu, to mam koleżankę która ostrzykuje się od 23roku życia, jej matka - kobieta po 50 robi to od lat 7,8 i wygląda CUDOWNIE. zero sztuczności, twarz ma gładszą niż ja. dodam, że one mają genetyczne skłonności do zmarszczek i u mojej koleżanki pierwsze pojawiły się już w szkole średniej.
dobry plastyk to SKARB.
dobry plastyk to SKARB.
Konto usunięte: co do botoksu, to mam koleżankę która ostrzykuje się od 23roku życia, jej matka - kobieta po 50 robi to od lat 7,8 i wygląda CUDOWNIE. zero sztuczności, twarz ma gładszą niż ja. dodam, że one mają genetyczne skłonności do zmarszczek i u mojej koleżanki pierwsze pojawiły się już w szkole średniej.
A JEDNAK!

Po to się wymyśla takie rzeczy aby z nich korzystać ;-) wszystko jest dla ludzi. Ja mam ochotę umrzeć jak słyszę o pedofilach, zboczencach, mordercach ;-) pozatym obracam się w towarzystwie kolezanek, ktore mowia do szefa 'Bogdan sluchaj potrzebuje miesiac wolnego bo robie sobie cycki', albo 'robie sobie nos', czy to cos zlego? Widocznie mamy inne wartosci :-)
Konto usunięte: Że w wieku 25 lat będą się ostrzykiwać botoxem, albo ujędrniać nastoletnie twarze. No litości... Na starość pewnie lifting twarzy co roku.
to zalezy od zmarszczek :) inni maja wczesniej inni pozniej
ja mam zmarszczki na czole, bo mam nawyk marszczenia. mam dopiero 20 lat a zbieram juz na botoks.
Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another.
Konto usunięte: Po to się wymyśla takie rzeczy aby z nich korzystać ;-) wszystko jest dla ludzi. Ja mam ochotę umrzeć jak słyszę o pedofilach, zboczencach, mordercach ;-) pozatym obracam się w towarzystwie kolezanek, ktore mowia do szefa 'Bogdan sluchaj potrzebuje miesiac wolnego bo robie sobie cycki', albo 'robie sobie nos', czy to cos zlego? Widocznie mamy inne wartosci :-)
Podpisuje sie pod Twoja wypowiedzia.
Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another.
A pozatym nie dosc, ze nie umiesz porządnie napisać (jak można czytać osobę? chyba raczej to, co napisał/a
) to jeszcze sama sobie przeczysz, nie wierzysz w Boga ale wołasz o pomstę do nieba. PffWiększej HIPOKRYZJI tutaj nie widziałam.
Hipokryzja (od gr. ὑπόκρισις hypokrisis, udawanie) – fałszywość, dwulicowość, obłuda. Zachowanie lub sposób myślenia i działania charakteryzujący się niespójnością stosowanych zasad moralnych.
I chyba na tym zakonczmy ;-)

Czas umierać.