Sukienki Wam pokazywac nie będę .
Jest bez ramiączek i w sumie to aby mi piersi zakrywa, a na dekolcie ma koronkę, która nie jest widoczna na pierwszy rzut oka, ale czegoś jej dodaje.
Dlatego też wszystkiego rodzaju wisiorki na szyję odpadają. Mam długie włosy i pomyślałam o jakiejś fryzurze zebranej na bok i w jedno ucho długi kolczyk, który leżałby jeszcze na ramieniu.
Q: Widziałyście jakieś fajne fryzury w stylu jaki opisałam? Nie chcę żeby było to coś ekstrawaganckiego tylko raczej skromnego ;-).
Q: Odżywka przeciw rozdwajaniu się paznokci, a zarazem przyspieszająca ich wzrost?
lista tematów
Nie wiem co strona 2 z 5
mam czarne skrzydła,muskam nimi stopy aniołów...
Konto usunięte: Nawet nie wiesz, jak bardzo się mylisz. Ale cóż, masz prawo, by wyrazić własną opinię.
Oczywiscie ;-) gdyby fryzury wieczorowe miały być proste to wystarczy zapisać się na dobre modelowanie z podpięciem i zapłacić 70 zł a nie na wieczorówke i placic 150 :-)
Nie mów mi, że się myle, bo widzę czego wymagają klientki i jaka jest definicja fryzury wieczorowej. A w ogole to zalezy od gustu, ale raczej malo klientek chce fryzure wieczorowa PROSTA.
Konto usunięte: Dla mnie bomba, tego typu uczesania są teraz bardzo modne, ale kazdy ma swoj gust :-)
To studniówka, a idę na nią tylko jako os. tow. także z taką poczekam do swojej :)
Jejciu, gratuluję!!! Kocham takie uroczystości

Konto usunięte: Fryzura wieczorowa ma być fryzurą wieczorową, ekstrawagancką, elegancką, dobrze wypracowaną, dodającą blasku, zmysłowości lub drapieżności, z dużym tapirem (dodaje objętości i wytrzymałości konstrukcji), a nie zwykłym upięciem :-) nie ma być prosta, fryzury proste to fryzury dziennie, użytkowe ;-)
lepiej mieć proste, klasyczne upięcie niż poskręcane gówno niczym bazarkowa panienka
Nie pisałam o poskręcanym gównie tylko o wypracowanych, pięknych fryzurach. Nie wiem czy odróżniasz te dwa. Pozatym nie każde upięcie jest z loków, więc nie rozumiem, dlaczego ma być poskręcanym gównem.
Wieczorem na balu, imprezie sylwestrowej, karnawałowej, weselu, komuni itp każdy chce błyszczeć, pięknie wyglądać. A nie prosto ;-)
Ostatnimi czasy wszystkim się spieszy do tego ołtarza. Ale 20 to nie jest jeszcze mało. Moje dwie znajome wychodzą za mąż w tym roku, mając ledwo po 18. Jedna przed dziecko druga z 'miłości' ekhem ;-)
Konto usunięte: Dziwne,ze ten temat nie został jeszcze zamknięty....
Myślałam,ze o fryzurach piszemy na górze
Ogólnie o włosach, a ten temat nie jest 'sam'.
Kto powiedział, że ten 'staż' odbył się tutaj?
Sylvinka: Ostatnimi czasy wszystkim się spieszy do tego ołtarza. Ale 20 to nie jest jeszcze mało. Moje dwie znajome wychodzą za mąż w tym roku, mając ledwo po 18. Jedna przed dziecko druga z 'miłości' ekhem ;-)
Hmm, ja już z moim narzeczonym jestem prawie 3 lata (no w maju będzie :P) i dojrzałam do tej decyzji, a poza tym on jest starszy ode mnie o 'parę' lat i oboje doszliśmy do wniosku, ze nie ma na co czekać, chcemy być razem i będziemy :-) nie ma sensu chodzić ze sobą 5 lat jak to kiedyś było... zresztą i tak mieszkamy razem.