wiem dużo tych tematów o sukienkach :)
poszukuje sukienke na komunie bratanka mojego faceta..
przeszukuje allegro i jeszcze nic mnie nie zachwyciło..
musi być elegancka, kobieca ale żebym nie wyglądała wulgarnie i zbyt "sylwestrowo"
lista tematów
sukienka na komunie strona 6 z 7
Ciągle sukienki, wystarczy przeczytać inne tematy o sukienkach i wybrać coś dla siebie, było dużo propozycji lub informacji co kto ubiera.

Konto usunięte: Ciągle sukienki, wystarczy przeczytać inne tematy o sukienkach i wybrać coś dla siebie, było dużo propozycji lub informacji co kto ubiera. A nie sukienka na studniowke, sukienka na wesele, sukienka na komunie, sukienka na pogrzeb, dodaki do sukienki.
zauwaz, ze kazda ma inna figure, karnacje, typ urody - nie kazdej bedzie pasowac to samo.
poza tym pomysl, kazda kobieta lubi byc traktowana indywidualnie :) niech wiec ma swoj wlasny temat, gdzie bedzie w centrum uwagi i niech sobie wybiera sukienki i dodatki.
cos skromnego ?
Numero 1 cos eleganckiego H&M

Numero 2 cos bardziej casual tez H&M

Numero 3 Cos jeszcze bardziej casual - ale bardzo w moim stylu

Miss Selfridges

Numero 4 - Podoba MI sie, ale chyba zbyt ryzykowna na polskie warunki

Numero 5 very smart dress - jest piekna i delikatna w dotyku - nie znam sie na materialach, ale jest boski

Numero 6 Miss Selfridges

Numero 7 Miss Selfridges - bardziej wieczorowa, do kosciola bym na pewno nie ubrala ;)

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
massacre: zauwaz, ze kazda ma inna figure, karnacje, typ urody - nie kazdej bedzie pasowac to samo.
poza tym pomysl, kazda kobieta lubi byc traktowana indywidualnie :) niech wiec ma swoj wlasny temat, gdzie bedzie w centrum uwagi i niech sobie wybiera sukienki i dodatki.
ODBIJ ODE MNIE I NIE PISZ DO MNIE JUZ CIE PROSILAM. ;]
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
Konto usunięte: Nie zaczynam Jasminko, grzecznie ją poprosiłam aby do mnie nie pisała, właśnie po to, abym nie musiała się denerwować i kłócić. :-) i nie mam zamiaru jej więcej powtarzać, mam nadzieję, że w końcu dotarło..
Wybacz. :-)
Ok
massacre: egzotyczna - myslisz, ze nie za "kontrowersyjna" jak na polskie klimaty? zwlaszcza na komunie...?
E tam, jak dla mnie nie, jest idealna

Boska..

chyba 45 funtow
www.missselfridge.com
zobaczy czy wysylaja do PL :)
Wg mnie gatunkowo maja bardzo dobre ciuchy

Podejrzewam, ze kroj bedzie pasowal do Twojej figury i cycki beda ci fajnie lezec