dominik000000
dominik000000
  5 января 2011 (pierwszy post)

Witam co sadzicie o ubieraniu satynowych ciuszkow na dyskoteki? np spodnie spodenki bluzki?? z tego co wiem to satyna zwraca na siebie uwage i jest troche sexi? czy to bezpieczne? zakładał ktoś z was takie ubrania na dyskoteke?

machu221
machu221
  5 января 2011
NuTiiiiii
NuTiiiiii: Tak się podrywało w latach 60 tych.

do szkoły mam 200metrów nie opłaca się ekonomia :D
BreakMyFall18
BreakMyFall18
  5 января 2011
dominik000000
dominik000000: Witam co sadzicie o ubieraniu satynowych ciuszkow na dyskoteki? np spodnie spodenki bluzki?? z tego co wiem to satyna zwraca na siebie uwage i jest troche sexi? czy to bezpieczne? zakładał ktoś z was takie ubrania na dyskoteke?

Hmm mam jedną bluzkę z satyny, jest bardzo elegancka ale nadaje się w sam raz na wyjście, np do klubu. I czasem ją ubieram :-)
moonlight28
moonlight28
  5 января 2011
dominik000000
dominik000000:

o nie
jak satyna to tylko bielizna lub pościel
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  5 января 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: o nie jak satyna to tylko bielizna lub pościel

jestem za bielizna, z poscieli sie zeslizguje a poza tym poce sie latem :and:

P.S. moglabys odgadnac zagadke filmowa na kulturze? bo ja na bank nie wiem :D

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

NuTiiiiii
Reputacja: -1080 | BluzgometrTM: 51
NuTiiiiii
  5 января 2011
Szczurzyca
Szczurzyca: Satyno-bawełnianej nie miałam w rękach. A flenela jest cieplutka

satyno - bawełna podobnie.

Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało :ziober2:
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:

NuTiiiiii
NuTiiiiii
  5 января 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: do szkoły mam 200metrów nie opłaca się ekonomia :D

Warto furę dygnać we mrozy :ziober2:

Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:

massacre
massacre
  5 января 2011
NuTiiiiii
NuTiiiiii: satyno - bawełna podobnie.

jak to wyglada i jakie jest w dotyku?

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

NuTiiiiii
NuTiiiiii
  5 января 2011
massacre
massacre: jak to wyglada i jakie jest w dotyku?

nie wiem jak to opisać, yyy milusie. Gila fanie w dżądra i jest ciepłe :lol:

luk7
luk7
  5 января 2011
massacre
massacre: jestem za bielizna, z poscieli sie zeslizguje a poza tym poce sie latem

W lecie śpi się bez i nie problemu :ninja:
massacre
massacre
  5 января 2011
luk7
luk7: W lecie śpi się bez i nie problemu

bez poscieli? no way :nie:
bez uniformu do spania - owszem, ale poduszka musi byc :D
poza tym przy naszych zabawach ostatnia satynowa posciel poszla do kosza bo cala byla uwalona oliwka :and:

luk7
luk7
  5 января 2011
massacre
massacre: bez poscieli? no way bez uniformu do spania - owszem, ale poduszka musi byc :D poza tym przy naszych zabawach ostatnia satynowa posciel poszla do kosza bo cala byla uwalona oliwka

Bez bielizny.
Pomimo że w lecie nie stosuje kołdry,to zawsze poszewka leży.
Przydaje się porankami :jezyk2:
massacre
massacre
  5 января 2011
luk7
luk7: Bez bielizny.

nie wyobrazam sobie spania w bieliznie :nie:
nigdy, wszystko musi odpoczac i pooddychac, nawet te czesci ciala w ciagu dnia najbardziej skrywane :)

wakeup33
wakeup33
  5 января 2011
massacre
massacre: nie wyobrazam sobie spania w bieliznie

a jak dostaniesz w nocy okres? albo jak masz owulacje to też bez bielizny ? nie babrasz w tym i nie budzisz się np z czymś na twarzy?
massacre
massacre
  5 января 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: a jak dostaniesz w nocy okres?

zazwyczaj dostaje w nocy okres. nie jest jednak na tyle obfity (czytaj odpowiedz nizej dlaczego) zeby pobrudzic okrutnie posciel :)
poza tym zdrowie przede wszystkim - a do poscieli mam proszek do prania :) nie widze zadnego problemu by zdjac posciel, wrzucic do pralki i zalozyc nastepna ;)

Konto usunięte
Konto usunięte: albo jak masz owulacje to też bez bielizny ?

owulacje? :woot: nie zostawiam sladow jak slimak, jesli o to ci chodzi :) jestem zabezpieczona hormonalnie przed zajsciem w ciaze co zastopowalo i tak niezbyt duze ilosci sluzu, ktore miewalam. ale to tak jakby zakrywac sobie pachy, bo przeciez mozesz sie spocic i pobrudzic posciel :woot:

Konto usunięte
Konto usunięte: nie babrasz w tym i nie budzisz się np z czymś na twarzy?

massacre
massacre
  5 января 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: nie babrasz w tym i nie budzisz się np z czymś na twarzy?

nie :nie:

czytaj wyzej :)

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.