Witam co sadzicie o ubieraniu satynowych ciuszkow na dyskoteki? np spodnie spodenki bluzki?? z tego co wiem to satyna zwraca na siebie uwage i jest troche sexi? czy to bezpieczne? zakładał ktoś z was takie ubrania na dyskoteke?
lista tematów
Satynowe Ciuszki!!! strona 3 z 4
dominik000000: Witam co sadzicie o ubieraniu satynowych ciuszkow na dyskoteki? np spodnie spodenki bluzki?? z tego co wiem to satyna zwraca na siebie uwage i jest troche sexi? czy to bezpieczne? zakładał ktoś z was takie ubrania na dyskoteke?
Hmm mam jedną bluzkę z satyny, jest bardzo elegancka ale nadaje się w sam raz na wyjście, np do klubu. I czasem ją ubieram :-)
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
zazwyczaj dostaje w nocy okres. nie jest jednak na tyle obfity (czytaj odpowiedz nizej dlaczego) zeby pobrudzic okrutnie posciel :)
poza tym zdrowie przede wszystkim - a do poscieli mam proszek do prania :) nie widze zadnego problemu by zdjac posciel, wrzucic do pralki i zalozyc nastepna ;)
owulacje?