dzień dobry! moja studniówka tuż tuż =D ale niestety nie wiem, jakie dodatki dobrać, do zielonej sukienki nie chcę brać zielonych,żeby nie wyglądać jak kosmita
Jakie kolory nie ,,gryzą" się z zielenią? Sukienka jest jasno zielona =) jeśli mi się uda, dodam zdjęcie =) zastanawiam się, jakie buty kupić itp itd. z góry dziękuję za pomoc
lista tematów
dodatki do zielonej sukienki =) strona 1 z 2
zielony+ srebrny= niezle, jesli jeszcze jestes blondynką to super:) tak slyszalam ze zieleń bardziej pasuje blondynkom, zwlaszcza szmaragdowa.
To jedyny odcień zieleni jaki toleruję ;)
Konto usunięte: dzień dobry! moja studniówka tuż tuż =D ale niestety nie wiem, jakie dodatki dobrać, do zielonej sukienki nie chcę brać zielonych,żeby nie wyglądać jak kosmita Jakie kolory nie ,,gryzą" się z zielenią? Sukienka jest jasno zielona =) jeśli mi się uda, dodam zdjęcie =) zastanawiam się, jakie buty kupić itp itd. z góry dziękuję za pomoc
Srebro.
a jaki odcien? jw. zbyt wiele to nie mowi
widzialam do roznych odcieni zieleni pasowaly buty w kolorach:
1. czerwieni
2. czerni
3. srebra
4. fioletu
5. zlota
6. bieli
a czerwien z zielenia pokochalam od momentu gdy zobaczylam w "Przyjaciolach" Rachel w zieleni i czerwonych szpilkach

Ja bym stawiała na klasyczną czerń bo skoro sukienka i tak ma wyrazisty kolor a chyba nie chcesz aż tak rzucać się w oczy to szukaj czegoś czarnego.
czesto tak jest - nic nie zrobisz, dla wielu ludzi zielony to zielony i kropka

nie ma kolorow takich jak
-oliwkowy
-khaki
-mietowy
-feldgrau
-grynszpan czyli zielononiebieski
-jasminowy

-limonkowy
-malachitowy
-morski
-patynowy
-pistacjowy
-seledynowy
-szmaragdowy
-trawiasty
-zielen butelkowa
-zielen Veronese
-wiosenna zielen
i podejrzewam ze odcieni zielonego jest jeszcze dziesiatki wiecej, ja znam tyle a nawet gejem nie jestem

ja miałam zieloną sukienkę i złote dodatki i wyglądało to naprawdę fajnie...
Kurczę ale właśnie.. odcień i jak wygląda sukienka jest ważne..
Moja miała złote metalowe wstawki z cyrkoniami przy ramiączkach.. więc wiadomo,że nie dobiorę do tego srebrnych dodatków bo zwyczajnie bym przesadziła:)
Ciekawe jak u koleżanki... Jak wygląda ta sukienka.