ZacnyUser
ZacnyUser
  5 января 2011 (pierwszy post)
Proszę moderatorów o nie zamykanie tematu!! :zonk: x1234567890

Drodzy forumowicze, szanowna lożo szyderców(FP) i oczywiście modzi. Jak to jest z tym regulaminem w końcu? Do czego służy ten dział? Jeśli do tylko do rozmawiania o zdrowiu i MiU, to co robi tu ten temat?
http://www.fotka.pl/forum/moda_i_uroda/942282,Witam____po_dluuuugi

Jeżeli jednak możemy poplotkować sobie, to czemu ten temat został zamknięty?
http://www.fotka.pl/forum/moda_i_uroda/942162,Its_gonna_be_legenda

Ten koleś, jak zobaczył, że taki temat może istnieć, a jego jest zamknięty, to sobie poszedł stąd. 2 lata czekałem na tego kolesia! Nie zdążyłem wziąć od niego nawet pieprzonego GG!

Teraz jest za późno na otwieranie, zamykanie, banowanie, przepraszanie! 2 pie:cenzura:one lata czekałem na niego, gdyby nie wiara w to, ze wróci nie byłoby mnie tu od dawna! Macie teraz czas, żeby pomyśleć o tym, jak chamsko się Paulinko, albo Jaśminko zachowałyście! Mam nadzieję, że na przyszłość ostrożniej będziecie zamykać temaciki, kiedy wstajecie sobie rano wkurzone, ze poduszka Wam włoski pogniotła, bo nie potrafię zrozumieć, jakim prawem zamknęłyście ten temat!

Powiem nawet więcej, wypowiedziałyście się jeszcze u tego trola! Przecież wszyscy wiedzą, ze ten koleś jest zwykłym nabijaczem i trolem, a co najmniej połowa forumowiczy wie kto to jest! Mimo wszystko jego temat jest otwarty!

A tym, co tu wejdą udawać fajnych i doinformowanych, dziękuję. Idźcie sobie na swoje temaciki i róbta co chceta! Bowiem wolnoć Tomku w swoim temacie! :zonk:

Owieczka
Owieczka
  6 января 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Ale nie o to chodzi, pytam się, jakim prawem, jego temat jest otwarty?

a czemu ma być zamknięty?
dyskusja się toczy, nikt nikogo nie obraża, niech sobie piszą do białego rana :P

Konto usunięte
Konto usunięte: Oczywiście.

nie zaglądam w inne działy, wg mnie naturalnym było że były fp który był opiekunem tego forum, założył temat... mógł dopisać ostatnie pytanie o modzie, by było regulaminowe, to dopiero zakrawałoby na hipokryzję, gdyby z tego i tylko tego powodu nikt go nie zamknął.
Mi osobiście nie wadzą takie tematy,byleby nikogo nie obrażały. Jak kogoś mierżą, to niech zamknie:p
a
ZacnyUser
ZacnyUser
  6 января 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: napij się wywaru z mościrzębu

Masz rację, muszę wyluzować. :nie:

Ale to było na prawdę ważne dla mnie. :smutny:
Owieczka
Owieczka
  6 января 2011
Owieczka
Owieczka: nie zaglądam w inne działy, wg mnie naturalnym było że były fp który był opiekunem tego forum, założył temat... mógł dopisać ostatnie pytanie o modzie, by było regulaminowe, to dopiero zakrawałoby na hipokryzję, gdyby z tego i tylko tego powodu nikt go nie zamknął. Mi osobiście nie wadzą takie tematy,byleby nikogo nie obrażały. Jak kogoś mierżą, to niech zamknie:p a

idę spać, za dużo 'było' były' był' w jednym zdaniu :zonk:
ZacnyUser
ZacnyUser
  6 января 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Forum rządzi się swoimi prawami, nie trzeba być wielce spostrzegawczym żeby to zauważyć. Nie wiem jak jest teraz na M&U bo rzadko na tym dziale przebywam, ale na całym forum, zwłaszcza na Hyde widać chociażby to w jaki sposób rozdawane są bany niektórym osobom. Pamiętam, że jeszcze rok temu kiedy byłam stałą bywalczynią Mody i Urody, było tu całkiem sympatycznie, teraz coraz więcej trollów i idiotycznych tematów..

Mogę śmiało powiedzieć, że to zasługa nowych opiekunów działu. :tak:
ZacnyUser
ZacnyUser
  6 января 2011
Owieczka
Owieczka: dyskusja się toczy, nikt nikogo nie obraża, niech sobie piszą do białego rana :P

To czemu temat kochanka został zamknięty?
folkemon
folkemon
  6 января 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Mogę śmiało powiedzieć, że to zasługa nowych opiekunów działu.

nieprawda
Owieczka
Owieczka
  6 января 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: To czemu temat kochanka został zamknięty?

szczerze nie mam pojęcia. nie ja go zamykałam, nawet go nie czytałam :and:
ZacnyUser
ZacnyUser
  6 января 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: nieprawda

Lubię Paulinkę i Jaśminę, ale taka jest prawda niestety.
folkemon
folkemon
  6 января 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Lubię Paulinkę i Jaśminę, ale taka jest prawda niestety.

to moja wina
ZacnyUser
ZacnyUser
  6 января 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: to moja wina

Daj spokój. :and:

Idę sobie, poczekam, aż się modzi wypowiedzą.
Idę. :piwo:
VanilllaExtasy
VanilllaExtasy
  6 января 2011

Nie ma sprawiedliwości na tym świecie.

damianPPC
damianPPC
  6 января 2011

no dosyć przykre. ja bym się na line zdecydowal.
PRIV chyba jeszcze istnieje :ninja:

Metaluga
Metaluga
  6 января 2011

Tomek kiedyś zakładał sporo tematów pt. "zły wybór modów" i jedyne z czym się spotkał to ze zbanowaniem, więc daruj sobie Bartek, nic nie wskórasz.

A co do tematu to moderatorki są okej.
Brakuje tylko dystansu, który był kiedyś, nie musimy się trzymać ściśle samych pomadeczek i szamponów, jak temat nie jest obraźliwy, a dyskusja w nim jest to na co go zamykać? Po co to komu? Niech sobie ludzie gadają, dużo osób narzeka, że mało jest tu osobników, wcale nie dziwne, skoro nawet tematy o modzie z humorem są zamykane. Weźcie to pod uwagę.

Amen.

Darunia511
Darunia511
  6 января 2011
Mam nadzieje, ze zamkną Ci temat.
ZacnyUser
ZacnyUser
  6 января 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: "zły wybór modów"

Nie chodzi mi o zły wybór modów, tylko o

Konto usunięte
Konto usunięte: jak temat nie jest obraźliwy, a dyskusja w nim jest to na co go zamykać

Konto usunięte
Konto usunięte: mało jest tu osobników, wcale nie dziwne, skoro nawet tematy o modzie z humorem są zamykane

O to mi chodzi. A zdenerwowałem się bardzo, bo jak już mówiłem, zależało mi.
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.