Chce sobie kupic balsam drenujący ale nie wiem co oznacza ze jest on drenujący...
Nadają się takie kosmetyki dla młodej skóry 19 lat
lista tematów
drenujacy strona 2 z 3
ja czesto kupuje cos przypadkiem, w pospiechu bo ladnie pachnie, bo ladne opakowanie, dopiero w domu odkrywam co to jest. czasem pooddaje jak nie dla mnie, ale zazwyczaj w ten sposob odkrywam czasem super rzeczy

FP i cham

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
Gothiclady: jezu... masz tam opisane co się dzieje po użyciu drenującego balsamu (czy tam serum), bo skoro chcesz kupić coś a nie wiesz jakie ma działanie, to ja pytań nie mam...
Konto usunięte: Serum ma specyficzny zapach ale nie jest on nieprzyjemny - przywodzi na myśl trochę drogerię a trochę aptekę. Jednak na mnie działa relaksująco i co dziwaczne - budzi zaufanie do produktu.
Jedyna odnotowana przeze mnie wadą tegoż specyfiku jest mało wydajne opakowanie - byc może zapałałam do niego taka sympatią, że zuzywam go za dużo jednak opakowanie stanowczo za szybko mi sie kończy
Oczywiscie ...
widzę, że czytasz wybiórczo, więc Ci pomogę:
Konto usunięte: Pierwsze smarowanie = pierwsze zadowolenie. Nie przypuszczałam, że moje lubiące spuchnąć kończyny tak pozytywnie zareagują na kosmetyk nieapteczny a w zasadzie na nie-lekarstwo.
Jednak przyjemność z korzystania z serum była połączona z efektywnością. Skóra na nogach od razu po zastosowaniu staje sie delikatnie i przyjemnie napięta. Do tego dłuższy czas utrzymuje się przemiłe uczucie chłodu i zrelaksowanych nóg.
Kosmetyk stosuję codziennie już od czterech tygodni i o ile nie jestem zainteresowana tym czy zgubiłam konkretną ilość centymatrów to z pewnościa moje nogi dzięki sprężystej i dobrze nawilżonej skórze zdają się być smuklejsze.
balsam drenujący (choc pewnie to kupę daje) ma na działaniu odprowadzenie limfy (chłonki) z organizmu i pobudzenie mikrokrążenia w miejscach gdzie masz (albo i nie) celulit.
nie wiem czy rozumiesz to, co do Ciebie piszę, dlatego najlepiej będzie jak udasz się do drogerii/apteki i poczytasz to co jest napisane z tyłu opakowań balsamów drenujących. jeśli nadal będziesz miała problem ze zrozumieniem słowa pisanego - spytaj o ten produkt sprzedawcę w drogerii albo farmaceutę w aptece.
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
ale Ty jestes gópji :D
normalny balsam do suchej skóry, genialny po kapieli na nogi (szczególnie po goleniu :))
nie używałam :) generalnie do kapieli używam żelu pod prysznic z oliwką, więc balsamów nie stosuję. jedynie na nogi, szczególnie po goleniu. dlatego ten garniere czerwony mi pasuje :) nakupował ze 2 lata temu jakichs żeli do biustów, na brzych, jakies wyszczuplajace pierdoły do ud i posladków. wszystko powypieprzałam, bo sie przeterminowało. uzyłam może z 5x. Nie mam do tego nerwów :)
Konto usunięte: logiczne ale troche takie chamskie :-) jak ja napisałam, że fryzura wieczorowa nie ma być prosta tylko ...,...,... (określenia elegancja itp) to mi odpisała że lepiej mieć prostą fryzurę niż poskręcane gówno na głowie. ;-) trochę dyplomacji by się przydało..
czytanie ze zrozumieniem też się kłania bejbe, bo pisałam o tym, co JA preferuję
massacre: ja czesto kupuje cos przypadkiem, w pospiechu bo ladnie pachnie, bo ladne opakowanie, dopiero w domu odkrywam co to jest. czasem pooddaje jak nie dla mnie, ale zazwyczaj w ten sposob odkrywam czasem super rzeczy
też tak robię, ale pierwszy raz słyszę o tym, że zachciewa się komuś rzeczy, o której totalnie nic nie wie..
Flo: też tak robię, ale pierwszy raz słyszę o tym, że zachciewa się komuś rzeczy, o której totalnie nic nie wie..
to tak jakby kupić krem +50 bo ładne opakowanie, a samemu ma się lat 23. albo szampon do włosów przetłuszczających się (bo ładnie pachnie) a włosy ma się suche z tendencją do rozdwajania. nie ogarniam tego jakoś :D