Witam, co sądzicie o skórzanych spodniach ? (:
Dostałam niedawno z Włoch skórzane spodnie, normalnie zapinane u góry, na dole mają taka gumkę i są wąskie. Nie są to żadne spodnie motocyklowe.Wyczytałam w internecie, że to trend 2011 roku!? Co wy na to?Bo ja jakoś na razie nie jestem przekonana do nich, i chyba w najbliższym czasie ich nie założę, może dlatego, że do Polski ta moda jeszcze nie doszła? ;]
http://www.we-dwoje.pl/skorzane;ubrania-;najwazniejsze;trendy;2011,artykul,20889.html
lista tematów
skórzane spodnie strona 2 z 3
jestem jak najbardziej za ale tylko wtedy gdy osobą nosząca skórę jest zgrabna i nie ma nadmiaru tłuszczyku .. czyli ja bym wyglądała tragicznie haha
Jak pasują do stylu danej osoby, to tak. Siebie w nich nie widzę, bo ubieram się zazwyczaj na sportowo.
Konto usunięte: trend 2011 roku!? Co wy na to?Bo ja jakoś na razie nie jestem przekonana do nich, i chyba w najbliższym czasie ich nie założę, może dlatego, że do Polski ta moda jeszcze nie doszła? ;]
Trendy modowe dzielą się kategorie społeczne.
Wiadomo że w większość ubogiej pl nie pozwoli sobie na nonszalancje.
Jak będziesz miała problemy z zapięciem spodni to odezwij się do mnie

Konto usunięte: Witam, co sądzicie o skórzanych spodniach ? (:
Dostałam niedawno z Włoch skórzane spodnie, normalnie zapinane u góry, na dole mają taka gumkę i są wąskie. Nie są to żadne spodnie motocyklowe.Wyczytałam w internecie, że to trend 2011 roku!? Co wy na to?Bo ja jakoś na razie nie jestem przekonana do nich, i chyba w najbliższym czasie ich nie założę, może dlatego, że do Polski ta moda jeszcze nie doszła? ;]
walic to czy doszla, czy nie doszla, jakby mi sie podobaly, to bym nosila, wiec jak ci sie podobaja to nos

Konto usunięte: Witam, co sądzicie o skórzanych spodniach ? (:
http://www.we-dwoje.pl/skorzane;ubrania-;najwazniejsze;trendy;2011,artykul,20889.html
W zeszłym roku w Polsce było pełno skórzanych rzeczy....
Fajne są, sama przymierzam się od jakiegoś czasu do zakupu takowych.
Kiepsko, poczekam z moimi skórzanymi rzeczami, aż trend się skończy, nie mam zamiaru wyglądać jak 99% lasek na ulicy :/
Konto usunięte: Raczej tak nie będzie, bo Darunia miała rację mówiąc, że w 2010 było od groma skórzanych rzeczy w sklepach i niezbyt się to przyjęło. Myślę, że nie masz się czego obawiać :)
U mnie się właśnie przyjęło - 99% panienek śmiegało w skórzanych kurteczkach i skóro-, czy tam leteksopodobnych legginsach.