Fieska
Fieska
  7 января 2011 (pierwszy post)
Witajcie w ten piękny mokry wieczór! :mrgreen:

Według portalu dla kobiet kobieta.wieszjak.pl redaktorzy nie mieli największego problemu z wyborem 10 najlepiej ubranych kobiet w Polsce.

A oto ich wybór:

Miejsce 10 - Natalia Kukulska

Miejsce 9 - Agnieszka Chylińska

Miejsce 8 - Magdalena Cielecka

Miejsce 7 - Anita Werner

Miejsce 6 - Małgorzata Kożuchowska

Miejsce 5 - Kayah

Miejsce 4 - Małgorzata Socha

Miejsce 3 - Monika Brodka

Miejsce 2 - Monika Olejnik

Miejsce 1 - Doda

Jak Wam podoba się wybór tej redakcji?
Jak podobają się Wam kreacje najpiękniejszych Polek roku?

Zapraszam do dyskusji.
Pozdrawiam, Kamila. :mrgreen:

Sylvinka
Reputacja: -13 | BluzgometrTM: 4
Sylvinka
  7 января 2011

Małgosia Socha powinna byc co najmniej na drugim, bo w tym roku ubiera się wręcz pięknie.
A Doda? Jakoś mi się tutaj nie widzi.

mam czarne skrzydła,muskam nimi stopy aniołów...
Babsy
Babsy
  7 января 2011

Doda najlepiej ubrana Polką? nie powiem, miewa niezle kreacje, ale nie zawsze... Socha ma niezly styl. nie obserwuje kreacji Brodki, ale co do jej fryzury- przy kreconych wlosach nie powinna nosic grzywki, bo wyglada jak pudel;/

luk7
luk7
  7 января 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Jak Wam podoba się wybór tej redakcji? Jak podobają się Wam kreacje najpiękniejszych Polek roku?

Mam ubaw z tego rakingu,poniewaz wiekszosc to osoby korzystajace i lansujace sie w nie swoich ubraniach,a udostepnionych przez projektanta,wlascicieli outletow ze znanymi markami.Masz pieniadze - kupujesz buty po 10k,koszulki po 3k etc. i każdy zauwazny,uzna za modnego.

Zresztą każdy może wyglądać posiadając odpowiednią ilość pieniedzy przeznaczonych na ubrania.

Oczywiscie ubran noszonych przez auktorki telewizyjne ktore pierwotnie mialy sluzyc tylko zdjecia do materialu serialowego pominę.
DjSeBUHHHH
DjSeBUHHHH
  7 января 2011

najlepiej ubrana polka jest sebuch

Szczurzyca
Szczurzyca
  7 января 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Jak Wam podoba się wybór tej redakcji?

Niezbyt...:zonk:
Choć Doda po raz pierwszy, jak widzę, nie wygląda jak ikona tandety... ale to brązowe coś, co ma na sobie jest wprost obrzydliwe.
sukienka Moniki Brodki, wygląda jak żywcem wyciągnięta z przełomu lat 70 i 80. Mimo, że uwielbiam stylistykę z tamtych czasów, to co ona ma na sobie, jest paskudne.
Kayah wygląda jakby do tej szmaty się stado wygłodniałych kundli dobrało.
Kukulska wygląda, jakby przebrała się i szła wystąpić jako klown na cyrkowej arenie.

Najbardziej podoba mi się Socha i Kożuchowska.

Konto usunięte
Konto usunięte: Jak podobają się Wam kreacje najpiękniejszych Polek roku?

Nie podobają mi się, ś5rednio tak to wygląda, na tle reszty Socha najlepiej się ubrała. :)

Konto usunięte
Konto usunięte: Pozdrawiam, Kamila.

Też pozdrawiam, :**
styka51
styka51
  7 января 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Jak Wam podoba się wybór tej redakcji? Jak podobają się Wam kreacje najpiękniejszych Polek roku?

Taki średni, Brodka i Kukulska mnie rozwaliły :ninja:
Najlepiej moim zdaniem wygląda Cielecka i Chylińska... choć Kożuchowska też żadnych wpadek chyba nie miałą :woot:

Konto usunięte

Ja również pozdrawiam :pavarotti:
QBedeTwymAniolemQ
QBedeTwymAniolemQ
  7 января 2011
Konto usunięte

kayah brodke i Chylińską bym wyrzuciła z tej listy .
brodka w tych włosach wygląda tragicznie . a Chylińska kojarzy mi się z rockowym stylem a nie z elegancja . gdyby nie te tatuaże to ok ale tak to nie ... socha świetna jest. gardias, herbuś , curuś, kruby i muchy mi tu brakuje.

Konto usunięte

no hej :)
Jasmina
Jasmina
  7 января 2011
Konto usunięte

Nie do końca. Jak dla mnie dobrze się ubrała Anita Werner i Socha.
Kukulska wygląda nieciekawie, Brodka wygląda tak tragicznie, że aż komicznie ( i ta koszmarna fryzura), Chylińska jakoś tak bezbarwnie, a Olejnik i Doda- bez gustu :nie:
VanilllaExtasy
VanilllaExtasy
  7 января 2011

Współczuję gustu ludziom, którzy układali ten ranking.
Cielecka, jej stylizacje mi się podobają.

pokahontazz
pokahontazz
  7 января 2011

Socha i Kożuchowska moim zdaniem powinny byc jakos na początku, bo są zawsze dobrze ubrane...

Fieska
Fieska
  7 января 2011

Czego ja nie mogę sobie wytłumaczyć to jak te kobiety dają się tak ubrać? Skoro mają pełno stylistów wkoło siebie i kręcą się w show-biznesie, to powinni są wiedzieć jak się mają ubierać. Już nie będę się wypowiadać do najlepiej ubranych mężczyzn, gdzie na pierwszym miejscu widnieje Szymon Majewski.

Nic dziwnego, że Polskie gwiazdy nie potrafią się wybić za Polską granicę w kierunku zachodu, jak już na dzień dobry odstraszają swoim widokiem.

Szczurzyca
Szczurzyca
  7 января 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Już nie będę się wypowiadać do najlepiej ubranych mężczyzn, gdzie na pierwszym miejscu widnieje Szymon Majewski.

Ja bym tak na kacu po mineralną do spożywczaka nie wyszła nawet :zonk:
machismo
machismo
  7 января 2011

Gdyby moja dziewczyna włożyła którąkolwiek z wymienionych na zdjęciach "kreacji" to kazałbym się jej przebrać.

okej, werner wygląda okej.
podobnie brodka, ale reszta to taki miszmasz. Ekstrawagancji z gówna nie wydobędziesz.

Karolinaaaaa
Karolinaaaaa
  8 января 2011
Konto usunięte

Socha powinna być na pierwszym miejscu :) Zawsze jak widzę jej zdjęcie to jest ubrana w klasą.
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.