Witam.
mam cholerne szczęście do nieszczęść.
otoż wczoraj dokładnie 6 dni przed studniówka zrobiła mi się na gorej wardze opryszczka!
smaruje to Hasco Virem ale nie jest pewna czy to zejdzie do piątku;/
Dziewczyny jestem załamana;/ tutaj wszystko przygotowane a tu takie coś;/
Myślicie że jak kupie Zovirax to zejdzie szybciej? bo czytałam ze jest lepszy niż hasco vir. w tym przypadku cena nie gra roli wiec jak macie coś dobrego i sprawdzonego to baaaaardzo proszę!
strasznie zależy mi zeby byc śliczną, ładną i w ogóle a tu coś mi stoi na przeszkodzie;/
inne dziewczyny będą miały śliczne buźki, a ja?
pomóżcie jakoś:(
lista tematów
zlo zlo zlo!!!!! opryszczka. strona 1 z 2
Hascovir i zovirax mają ten sam skład.. tylko ceną się różnią, rób jak uważasz :)
Zdąży zejść, mi opryszczka trzyma się zazwyczaj 4/5 dni, tylko jej nie męcz tylko często maścią smaruj, żeby blizny nie było.
Tribiotyk, tylko i wyłącznie. Zejdzie Ci w tydzień na pewno.
mam czarne skrzydła,muskam nimi stopy aniołów...
Sylvinka: To jest antybiotyk przeciwko opryszczce. Będziesz miała strupa i albo go oderwiesz i będziesz miała bliznę, albo poczekasz kilka dni i samo odejdzie.
a myślisz że do piątku dam temu radę? narazie mam cała warge spuchniętą i widać tam takie 'kuleczki' ropy jakby. będę to non stop smarować hascovirem a jakby sie zrobil strup to czymś na wysuszenie, może maścią cynkową?
Konto usunięte: a myślisz że do piątku dam temu radę? narazie mam cała warge spuchniętą i widać tam takie 'kuleczki' ropy jakby. będę to non stop smarować hascovirem a jakby sie zrobil strup to czymś na wysuszenie, może maścią cynkową?
Wargę spuchniętą? Albo Ty to jakoś inaczej przechodzisz albo ja

Ja używałam tylko tej maści co Ci napisałam wcześniej o innych się nie orientuje ;-)
mam czarne skrzydła,muskam nimi stopy aniołów...
Idz do lekarza niech przepisze Ci Heviran. ;-)
Wskazania: Zakażenia wirusem ospy wietrznej i półpaśca oraz zakażenia skóry i błon śluzowych wirusem opryszczki (także opryszczka narządów płciowych).
Jest to lek przeciw wirusowy. Uzywałam go raz na opryszczkę a raz ogólnie na jakieś zakażenie wirusowe ale było to powiązane z grypą itp.
Konto usunięte: do lekarza nie dam rady iść bo ma urlop cóż.
pozostaje mi tylko nadzieja ze zwalcze to hascovirem w 4 dni
a jak nie to sie chyba zarycze;/
A jeden lekarz u Ciebie przyjmuje? :> Zawsze możesz iść prywatnie jeśli Ci zależy, u mnie wizyta kosztuje 30 zł. Nie majątek... Zresztą, zrobisz jak będziesz chciała :-) Co do Tribioticu (wyżej wspomnianego) na opryszczkę raczej nie pomoże, może on przyspieszyć gojenie jeśli masz ją 'spapraną' ale przeciw wirusowo to nic nie zdziala, nie jest to lek na opryszczkę.
Konto usunięte: A jeden lekarz u Ciebie przyjmuje? :> Zawsze możesz iść prywatnie jeśli Ci zależy, u mnie wizyta kosztuje 30 zł. Nie majątek... Zresztą, zrobisz jak będziesz chciała :-) Co do Tribioticu (wyżej wspomnianego) na opryszczkę raczej nie pomoże, może on przyspieszyć gojenie jeśli masz ją 'spapraną' ale przeciw wirusowo to nic nie zdziala, nie jest to lek na opryszczkę.
no, jeden;/
no nic. będę to smarowac hascovirem a jak sie w koncu zrobi strup to czymś na zasuszenie. kurde ale jestem zdenerwowana;/ :( że też zawsze musi w takim momencie coś się dziać