Witam.
Możecie mi polecić coś naprawdę dobrego i sprawdzonego na pojedyncze syfki?
Jakiś tonik, którym będę mogła przemyć całą twarz oraz jakąś maść, którą można nakładać punktowo.
Cena nie gra roli.
Pozdrawiam.
Tonik, maść. strona 1 z 2
na noc polecam Avene TriAcneal, przez pierwsze 2 tygodnie miałam masakrę, bo wszystko wylazło na wierzch. Teraz za to jest super. Do tego jakis krem nawilżający, niezapychający, np Humektan. Świetne są też maseczki z Dermaglinu
na mnie z kosmetyków drogeryjnych działa jedynie Loreal Pure Zone, ale wiele osób skarży się, że wysusza. Dla mnie ta seria jest najlepsza.
dzięki bardzo za pomoc, jutro popytam, poszukam a jak nie znajdę to na pewno kupię w Polsce bo akurat będę za dwa tygodnie. :)
Wczoraj sobie zamówiłam tonik z avon'u z aloesem, bo koleżanka była z niego bardzo zadowolona! Dodatkowo nawilża i regeneruje skórę .
A na pojedyncze polecam garniera.
368212: |
Możecie mi polecić coś naprawdę dobrego i sprawdzonego na pojedyncze syfki? Jakiś tonik, którym będę mogła przemyć całą twarz oraz jakąś maść, którą można nakładać punktowo. Cena nie gra roli. |
Zaznaczę, że mam cerę tłustą. Ale używam tego: (i wyżej wspomnianej maseczki z Dermaglinu, jest swietna)

A na pojedyczne wypryski pomaga mi to:

Dodatkowo starannie myję i oczyszczam twarz, po kazdym myciu uzywam kremu normalizujacego/matującego i antybakteryjnego.
na pojedyncze syfki? |
poszukaj w body shopie albo w bootsie takiego sztyftu, ktory wyglada i ma opakowanie jak blyszczyk. jest zielony i w skladzie ma zielona herbate. nakladasz go punktowo, wysusza ci syfu i znikaja w ciagu jednej nocy. nie pamietam nazwy, ale skuteczne

jak znajde na necie to wrzuce fote i nazwe :)
jakąś maść, którą można nakładać punktowo. |
moze cynkowa?
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
a uzywalas OXY for the spots? w bootsie i superdugu jakies 4-6 funtow za tubke, zalezy ktory konkretnie
w miare skuteczny ponoc jest tez ten:
Clearasil Ultra Rapid Action Treatment Cream za niecale 7 funta
Jest jeszcze Freederm Gel - najdrozszy, 10 funtow (niecale) - dziala na spoty w kazdym wieku, czyli nie typowo na tradzik mlodzienczy, gdzie skora zazwyczaj jest tlusta
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
Wyżej koleżanka rzuciła zdjęciem Benzacne tylko jest w dwóch wariantach 5% i 10 % na próbę weź sobie 5%.