hej odnośnie tego sam nie umiem opisać dzieci w roli modelek , fotomodelek dla mnie to podchodzi pod pedofile a wy co o tym sądzicie ???
czy jako rodzicie zrobilibyście coś takiego swojej córeczce ???
więcej nie wrzucę bo nie dobrze mi :(
lista tematów
krzywdzą dzieci ??? strona 1 z 3
Konto usunięte: hej odnośnie tego sam nie umiem opisać dzieci w roli modelek , fotomodelek dla mnie to podchodzi pod pedofile a wy co o tym sądzicie ???
jezeli chodzi o powyzsze zdjecia to sie nie zgadzam z takim czyms i faktycznie podchodzi to pod pedofilie.
sa jednak przeciez jednak normalni dzieciecy modele, reklamujacy normalne dzieciece ubrania:

i takie cos nie jest az takie zle.
nie, nie zrobilabym czegos takiego jak powyzej mojemu dziecku.
Konto usunięte: hej odnośnie tego sam nie umiem opisać dzieci w roli modelek , fotomodelek dla mnie to podchodzi pod pedofile a wy co o tym sądzicie ???
czy jako rodzicie zrobilibyście coś takiego swojej córeczce?
jak widac nie tylko biciem mozna dziecku zrobic krzywde... to spelnianie niezrelizowanych ambicji mamusiek i zabieranie dziewczynkom dziecinstwa.
Konto usunięte: sa jednak przeciez jednak normalni dzieciecy modele, reklamujacy normalne dzieciece ubrania
to też mi się nie podoba no ale ok jeszcze w miarę :(
Babsy: jak widac nie tylko biciem mozna dziecku zrobic krzywde... to spelnianie niezrelizowanych ambicji mamusiek i zabieranie dziewczynkom dziecinstwa.
a pedofilie się cieszą , krew mnie zalewa :/
wiesz, ja jak kupuje cos np przez net bo nie mam mozliwosci zobaczenia w sklepie to chce zobaczyc jak dana rzecz wyglada na dziecku i wtedy to sie do czegos przydaje.
ale takie robienie z dziewczynek malych ku... jak na tych zdjeciach co pokazales jest tragiczne i ich rodzicow powinni pozbawic praw rodzicielskich.
czy jako rodzicie zrobilibyście coś takiego swojej córeczce ???
Mnie się to nie podoba. Ja sama przygodę w modelingu zaczynałam w wieku 15 lat. Jednak zdjęcia jakie zapodała agoosiaaa są jak najbardziej do zaakceptowania.
Nigdy bym nie zrobiła czegoś takiego. Sama radość dla pedofili..
widziałam pare odcinków. Paranoja. Głupota rodziców. Bo to nie tylko wina matki, ojciec przecież też na to pozwala widocznie i sam czasem bierze udział w takim pokazie u boki swojej córeczki.
Konto usunięte: no ale że ojciec na to nie reaguje , gdyby tak zrobiła moja żona to musiałaby chodzić w ciemnych okularach dojechał bym szmat ę :/
wiesz, nie wiem czy tak jest czesto, ale te pare odcinkow, w ktore widzialam to matki chyba samotne byly, bo nie bylo nawet slowem wspomniane nic o ojcu

ale pewnie ojcowie tez maja narypane we labch i moze im sie to jeszcze podoba/ewentualnie sami maja chapke na swoje dzieci, kij wie

ze rodzice tego nie widza, to jest szokujace

Konto usunięte: wiesz, nie wiem czy tak jest czesto, ale te pare odcinkow, w ktore widzialam to matki chyba samotne byly, bo nie bylo nawet slowem wspomniane nic o ojcu
może i tak

może nie chcą widzieć zaślepieni własnymi ambicjami i jak napisałaś niespełnionymi marzeniami
Ma na to wpływ wiele czynników. Niektórzy rodzice takie dziecko zaczynają traktować jak maszynkę do zarabiania pieniędzy. Bo jak zobaczą sumę jaka wpłynęła im na konto za 2h pracy na planie dziecka, to te pieniądze potrafią przesłonić im cały świat. Materializm, konsumpcja i niespełnione ambicje wciąż napędzają taki rynek.