hej, wiecie moze gdzie NA SLĄSKU moge znalezc znalezc sukienke chociaz podobna do tej, bo ze znajde identyczna to nawet nie licze...
co w ogole o niej sadzicie?
nadaje sie na studniowke, dla opalonej brunetki sredniego wzrostu ?
aha, allegro odpada, musze przymierzyc bo mam b.waska talie i wiekszy biust i ciezko mi znalezc sukienke z taka roznica -_-
lista tematów
sukienka ! strona 1 z 2
Myślę, że tak.
Z tego, co piszesz, masz ładne wcięcie w talii i biust, więc pewnie masz fajną figurę i dobrze by na Tobie leżała. :)
Mi się krój podoba, choć osobiście wybrałabym dla siebie bardziej stonowany kolor:)
u mnie jest taki sklep 'metro'
mieli tam w zeszłym roku takie sukienki. Ale czy w tym... nie mam pojęcia.
ale to jest sklep w którym ciągle jest to samo więc możesz zobaczyć.
mieszkam w rybniku.
przecudna ta sukienka! szukalam takiej w Łodzi, tylko że czarnej (chociaż o czerwonej tez myslalam), ale w koncu kupilam inną...
Konto usunięte: co w ogole o niej sadzicie?
nadaje sie na studniowke, dla opalonej brunetki sredniego wzrostu ?
na studniówka panuje pełna dowolność. tam pasuje chyba każda kiecka. byle byłaby to kiecka, o.
na kanale regionalnym pokazują polonezy z każdej szkoły, pełen miszmasz. od żółtych po złote i klasycznie - czarne.
osobiście nie podoba mi się ta sukienka. brak ramiączek jest sporym minusem. będzie się ona zsuwała. wygląda to co najmniej śmiesznie - ciągłe jej podciąganie. :)
SummerSale: brak ramiączek jest sporym minusem. będzie się ona zsuwała. wygląda to co najmniej śmiesznie - ciągłe jej podciąganie. :)
wiesz co, jak będzie dobrze dopasowana (materiał jest nierozciągliwy) to nie powinna się zsuwać... ja mam z innego materiału, wciagana, nie zapinana na suwak i ta mi się z pewnością będzie zsuwać, więc muszę doszyć jakies ramiaczka, ale ta, zwlaszcza na dziewczynie z bioderkami moim zdaniem ani drgnie:)
Konto usunięte: wiesz co, jak będzie dobrze dopasowana (materiał jest nierozciągliwy) to nie powinna się zsuwać... ja mam z innego materiału, wciagana, nie zapinana na suwak i ta mi się z pewnością będzie zsuwać, więc muszę doszyć jakies ramiaczka, ale ta, zwlaszcza na dziewczynie z bioderkami moim zdaniem ani drgnie:)
mając spore piersi jest jeszcze bardziej prawdopodobne, że będzie spadała, ona ponoć takie ma. ;)
ja sama bym się nie zdecydowała na taką.
napatrzyłam się na spadające kiecki na moje studniówce. na kasecie jest pełno dziewczyn które co chwilę je podciągały. w klasie 3 dziewczyny takie miały. całą studniówkę się denerwowały. nie wiem czy każdej kiecki to będzie dotyczyło, ale lepiej nie ryzykować. ;)
Konto usunięte: wiesz co, jak będzie dobrze dopasowana (materiał jest nierozciągliwy) to nie powinna się zsuwać...
no nie wiem, na 18stce mojej siostry jedna z jej kolezanek miala wlasnie taka dopasowana sukienke (w ogole calkowicie, bo gora to byl gorset) i wszyscy mogli sobie poogladac jej cycki jak zrobila piruet czy cos w tym stylu i jej sukienka wlasnie poszla w dol :P