IsabellaSwanCullen
IsabellaSwanCullen
  16 января 2011 (pierwszy post)

hej, wiecie moze gdzie NA SLĄSKU moge znalezc znalezc sukienke chociaz podobna do tej, bo ze znajde identyczna to nawet nie licze...
co w ogole o niej sadzicie?
nadaje sie na studniowke, dla opalonej brunetki sredniego wzrostu ?

aha, allegro odpada, musze przymierzyc bo mam b.waska talie i wiekszy biust i ciezko mi znalezc sukienke z taka roznica -_-

IsabellaSwanCullen
IsabellaSwanCullen
  16 января 2011

nie wszedl obrazek w 1szym poście ... wybaczcie
Kusza
Kusza
  16 января 2011

mam taką sukienkę, wygląda dobrze tylko na osobie która ma idealną figurę :-)

ToxicRat
ToxicRat
  16 января 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: nadaje sie na studniowke, dla opalonej brunetki sredniego wzrostu ?

Myślę, że tak.
Z tego, co piszesz, masz ładne wcięcie w talii i biust, więc pewnie masz fajną figurę i dobrze by na Tobie leżała. :)

Mi się krój podoba, choć osobiście wybrałabym dla siebie bardziej stonowany kolor:)
madzia2143
madzia2143
  16 января 2011

u mnie jest taki sklep 'metro'
mieli tam w zeszłym roku takie sukienki. Ale czy w tym... nie mam pojęcia.
ale to jest sklep w którym ciągle jest to samo więc możesz zobaczyć.
mieszkam w rybniku.

madzia2143
madzia2143
  16 января 2011

btw o co chodzi z tym psem? :mrgreen:

NuTiiiiii
Reputacja: -1080 | BluzgometrTM: 51
NuTiiiiii
  16 января 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: btw o co chodzi z tym psem?

Pilnuje Pani :swir:

Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało :ziober2:
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:

pokahontazz
pokahontazz
  16 января 2011

przecudna ta sukienka! szukalam takiej w Łodzi, tylko że czarnej (chociaż o czerwonej tez myslalam), ale w koncu kupilam inną...

CzarownicyPies
CzarownicyPies
  16 января 2011

To ja się wtrącę.
Szare buty do takiego koloru sukienki będa pasowały ? :-)

madzia2143
madzia2143
  16 января 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Szare buty do takiego koloru sukienki będa pasowały ? :-)

zależy tez od odcienia.
wg mnie by pasowało przy jasnym szarym.
ale ogólnie takie zestawienie kolorystyczne kojarzy mi się z liceum a dokładniej z panią z fizyki i ja tak bym się nie ubrała :ninja: uraz na psychice ;p
CzarownicyPies
CzarownicyPies
  16 января 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: ale ogólnie takie zestawienie kolorystyczne kojarzy mi się z liceum a dokładniej z panią z fizyki i ja tak bym się nie ubrała uraz na psychice ;p

:rotfl:
No właśnie upatrzyłam sobie takie jasno szare, ale zastanawiam się też nad czarnymi.
SummerSale
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 1
SummerSale
  16 января 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: co w ogole o niej sadzicie? nadaje sie na studniowke, dla opalonej brunetki sredniego wzrostu ?

na studniówka panuje pełna dowolność. tam pasuje chyba każda kiecka. byle byłaby to kiecka, o.
na kanale regionalnym pokazują polonezy z każdej szkoły, pełen miszmasz. od żółtych po złote i klasycznie - czarne.
osobiście nie podoba mi się ta sukienka. brak ramiączek jest sporym minusem. będzie się ona zsuwała. wygląda to co najmniej śmiesznie - ciągłe jej podciąganie. :)
pokahontazz
pokahontazz
  16 января 2011
SummerSale
SummerSale: brak ramiączek jest sporym minusem. będzie się ona zsuwała. wygląda to co najmniej śmiesznie - ciągłe jej podciąganie. :)

wiesz co, jak będzie dobrze dopasowana (materiał jest nierozciągliwy) to nie powinna się zsuwać... ja mam z innego materiału, wciagana, nie zapinana na suwak i ta mi się z pewnością będzie zsuwać, więc muszę doszyć jakies ramiaczka, ale ta, zwlaszcza na dziewczynie z bioderkami moim zdaniem ani drgnie:)
SummerSale
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 1
SummerSale
  16 января 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: wiesz co, jak będzie dobrze dopasowana (materiał jest nierozciągliwy) to nie powinna się zsuwać... ja mam z innego materiału, wciagana, nie zapinana na suwak i ta mi się z pewnością będzie zsuwać, więc muszę doszyć jakies ramiaczka, ale ta, zwlaszcza na dziewczynie z bioderkami moim zdaniem ani drgnie:)

mając spore piersi jest jeszcze bardziej prawdopodobne, że będzie spadała, ona ponoć takie ma. ;)
ja sama bym się nie zdecydowała na taką.
napatrzyłam się na spadające kiecki na moje studniówce. na kasecie jest pełno dziewczyn które co chwilę je podciągały. w klasie 3 dziewczyny takie miały. całą studniówkę się denerwowały. nie wiem czy każdej kiecki to będzie dotyczyło, ale lepiej nie ryzykować. ;)
agoosiaaa
agoosiaaa
  16 января 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: wiesz co, jak będzie dobrze dopasowana (materiał jest nierozciągliwy) to nie powinna się zsuwać...

no nie wiem, na 18stce mojej siostry jedna z jej kolezanek miala wlasnie taka dopasowana sukienke (w ogole calkowicie, bo gora to byl gorset) i wszyscy mogli sobie poogladac jej cycki jak zrobila piruet czy cos w tym stylu i jej sukienka wlasnie poszla w dol :P
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.