Dzisiaj zakończę swoja 2 tygodniową kuracje z Heroma Extra Strong. Nie do końca jestem zadowolona z efektów. Czy po kuracji na efekty trzeba czekać? Bo mi nadal łamią się paznokcie i rozdwajają niektóre i nie są, aż tak bardzo mocne ;/ Co polecacie jeszcze, aby paznokcie stały się grube, twarde i mocne?
Mocne paznokcie strona 1 z 2
tutaj jedna uzytkowniczka bardzo sobie chwalila Herome, moze cos Ci podpowie

zajsc w ciaze

a powaznie, niestety nie pomoge w kwestiach "zdrowowtnych" - mam wszystko zdrowe :(
popytaj moze manikurzystek w salonach?
moze lekarza? moze to brak jakis skladnikow w organizmie i zmiana diety by pomogla?
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

moze potrzebny Ci estrogen?
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
no właśnie kupiłam ją właśnie, bo ktoś tutaj w jakimś temacie polecał ją
No możliwe.
Ja nawet przeczytałam gdzieś, że paznokcie robią się też słabe jak często się je moczy myje naczynia bez rękawiczek. A ja od jakiś 3 lat codziennie kilka razy dziennie myje naczynia, jak miałam praktyki to nawet 6 godzin dziennie moczyłam ręce. Wiec to może tez od tego.
może za mocną dobrałaś? od razu extra strong kupłiaś może słabsza pomoże ale piszesz ze nietylko sie lamia ale i tez rozdwajaja wiec nie iwem
byc moze
a w trakcie takiego dlugogodzinnego moczenia rak dbalas w jakis sposob o dlonie i paznokcie?
ja zawsze wychodze z zalozenia, ze zapobieganie jest duzo lepsze i latwiejsze niz pozniejsze leczenie.
od 25 roku zycia codziennie uzywam kremu do rak i paznokci - nie dlatego, ze cos z nimi nie tak, tak zapobiegawczo po prostu :)
dołączę się do tematu. :)
jaką odżywkę najlepiej zamówić, bo widziałam różne w internecie herome strong, extra strong...
i z jakiego sklepu najlepiej zamawiać? chyba, że macie jakiegoś sprawdzonego sprzedawcę na allegro?
Nie praktycznie w ogóle jak już coś to w zimie smarowałam kremem ale to już jak miałam na prawdę suche ręce i mi to przeszkadzało.
Dopiero niedawno zaczęłam jakoś szczególnie dbać o dłonie
Ja polecam allegro, możesz sprawdzić komentarze sprzedawcy i mniej więcej się dowiesz czy dobry
jakiego lekarza? dermatologa?
moja mam ma właśnie mocne paznokcie
nie wiem czy to właśnie istotne i czy miało to jakiś wpływ ale w 1 tygodniu raz nałożyłam trzy dni pod rząd tą odżywkę zamiast drugiego dnia zmyć to ja zmyłam trzeciego i to temu, że wtedy nie miałam zmywacz. Ale to chyba aż tak bardzo by nie zaszkodziło.
Te słodkie, sam proszek mam jeść?