1. Poszukuję dobrych pędzli do nakładania cieni,mozecie mi jakieś polecic?
2. Makijaż pasujący do fioletowej sukni przy czym oczy brazowe, wlosy praktycznie czern z brazowym polyskiem?
3. dobry klej do sztucznych rzes?
lista tematów
pedzle ,makijaż.
Konto usunięte: Makijaż pasujący do fioletowej sukni przy czym oczy brazowe, wlosy praktycznie czern z brazowym polyskiem?
Postawiłabym na pudrowy róż w wewnętrznym kąciku oka, stopniowo przyciemniany przez fiolet aż do kącika zewnętrznego. Do tego eyeliner, mocno wytuszowane rzęsy i minimalizm na ustach, czyli delikatny błyszczyk e voila.
Inglot. Polecałam już rarotce, polecam i Tobie :)
Konto usunięte: Postawiłabym na pudrowy róż w wewnętrznym kąciku oka, stopniowo przyciemniany przez fiolet aż do kącika zewnętrznego. Do tego eyeliner, mocno wytuszowane rzęsy i minimalizm na ustach, czyli delikatny błyszczyk e voila.
na pewno bardziej do mnie przemawia niz zielen, nie wiem czemu ,ale gryzą mi sie te dwa kolory :D
razotce

Konto usunięte: na pewno bardziej do mnie przemawia niz zielen, nie wiem czemu ,ale gryzą mi sie te dwa kolory :D
Pudrowy róż z fioletem? Wystarczy odpowiednio dobrać tonacje tych kolorów. Jeśli mimo wszystko nie będzie Ci odpowiadał ten odcień różu, możesz postawić na ciemniejszy albo zrobić makijaż w 3 barwach - jasny (pudrowy) róż, ciemniejszy róż i fiolet w zewnętrznym kąciku oka tak, żeby kolory się zlewały i nie było między nimi zbyt dużego kontrastu. Amen :)
Inglot, Maestro, Hakuno, Stila - wszystko zależy od tego jaki przedział cenowy i do czego dokładnie ten pędzelek ma służyć (rozcieranie, nakładanie; duży, mały itd)
zartuje

nie zwracam uwagi na marke, lecz na wlosie - czy jest odopowiednio miekkie - testuje tez w sklepie rwalosc, czy wloski szybko nie wypadaja

Konto usunięte: 2. Makijaż pasujący do fioletowej sukni przy czym oczy brazowe, wlosy praktycznie czern z brazowym polyskiem?
zloty, albo czarny
ja jestem zadowolona z kleju, ktory jest w zestawie z tymi rzesami - rzesy wyrzucam, bo sa do dupy. uzywam innych. jedynie klej jest dobry, a nie wiem czy mozna kupic osobno...

ten tez jest dobry:

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail