Cześć :)
Potrzebuję 2 cieni do powiek, najlepiej pojedynczych, ale nie jest to aż tak konieczne.
Odcienie:
*granat- mocny, nasycony
*czerń - nie wpadająca w jakąkolwiek szarość!
Cena za jeden to tak chciałabym do 50-60zł
Dziękuję za ewentualną pomoc :)
Pozdrawiam, Paulina ;)
lista tematów
Cienie do powiek strona 1 z 2
Ja też długo szukałam cienia bez odcienia szarości, który długo by się utrzymywał na powiece. Trafiłam na kasetkę inglot, sama komponujesz swoje cienie, do wyboru jest chyba ze 100 kolorów i wybierasz tyle jaką kasetkę kupujesz. Ja mam na trzy kolory, cena chyba 39 zł.

Czarny kolor jest swietny i bardzo dlugo utrzymuje sie na powiece, hmm nie 'blednie' po pewnym czasie i nie traci na intensywnosci, granatowy na pewno tez dostaniesz.
Kasetki sa w roznych wariantach: 2,3,5,7 cieni. Jak skonczy Ci sie ktorys kolor mozesz dokupic sam wkład w cenie 10 zł.
Na pewno dostala bys swoj odcien:
Ja również.
Mam taką kasetkę - czarny, ciemny granat i błękit.
Akurat była promocja u mnie z okazji Nocy Muzeum
i zapłaciłam 15 zł, bo były już gotowe, bez możliwości własnego doboru kolorów.
Inglot - matowa czern, jestem zadowolona, kuzynka mi przysylala przez pewien czas jak nie moglam u siebie zadnego znalezc. dobrze i dlugo sie nawet trzyma :)
natomiast jestem BARDZO zadowolona z tych cieni NYX:

Mozna je kupic na ebay :)
sposoba Ci sie, jesli chodzi Ci o taki efekt:

jezeli chodzi o taki kolor, to polecam odcien wystepujacy w Lorealu Trio - numer 1 ofkors

nie wiem czy sie miesci cenowo, nie mam pojecia czy w ogole w PL jest, ale Armaniego cienie sa boskie :)

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
Nie miałam kasetek takich, chyba pomyślę :)
Widzę, że są i na allegro i niedrogie :)
Słyszałam dobre opinie o ich cieniach, więc na pewno się skuszę :)
Dzięki :)
Tak, warto. Dziewczyny widze też zadowolone :-)
Mi to odpowiada, bo Inglot ma dobre cienie długo utrzymują się na powiece, nie bledną po upływie czasu i są intensywne. Dodatkowo kasetka jest świetnym pomysłem - wybierasz interesującą Cię opcje a jak któryś cien Ci się skonczy po prostu dokupujesz sam wkład :-) Jak dla mnie? BOMBA!!!
Konto usunięte: Mi to odpowiada, bo Inglot ma dobre cienie długo utrzymują się na powiece, nie bledną po upływie czasu i są intensywne. Dodatkowo kasetka jest świetnym pomysłem - wybierasz interesującą Cię opcje a jak któryś cien Ci się skonczy po prostu dokupujesz sam wkład :-) Jak dla mnie? BOMBA!!!
Mam cienie inglota, ale kasetki nie :)
cienie sephory są całkiem niezłe i tanie. granatowy jest intensywny, matowy i ogólnie może być.
co do czarnego cienia - nie widziałam lepszego niż macowski pigment.