Lubię sobie poeksperymentować i często do kąpieli wlewam różne specyfiki :)
Kiedyś (bardzo, bardzo dawno) wlewałam do wanny mleko oraz kilka kropelek aromatu cytrynowego. Skóra była niesamowicie gładka i pachnąca :) Pomyślałam, że skoro taka kąpiel zdziała cuda to dodam więcej kropel olejku. Wyszłam poparzona, skóra piekła mnie niemiłosiernie - haha :) Ale to było dawno i nie chcę już powtarzać takich błędów. Moje pytanie :
Jeśli dodam do kąpieli mlecznej łyżkę cynamonu nic się nie stanie?
W czym lubicie się kąpać? Może jakieś inne sposoby na domowe miksturki do ciała?
Całuję, Gagulina
lista tematów
kąpiele strona 1 z 2
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek
Nie wiem, może mi coś wyskoczyć haha.
Spróbuj! Skóra jest gładka jak aksamit, cuuuudowna : )
Mam tego wszystkiego mnóstwo, ale jak mówiłam lubię eksperymentować : )
gagulina: Jeśli dodam do kąpieli mlecznej łyżkę cynamonu nic się nie stanie?
W czym lubicie się kąpać? Może jakieś inne sposoby na domowe miksturki do ciała?
Robiłam maseczkę z cynemonu do twarzy i piecze niemiłosiernie ;/ koleżanka jak z tym przesadziła to dwa dni miała miejscowe zaczerwienienia. akże ja bym się wstrzymała z tym...
A może miód dodaj? Z innymi aromatami popróbuj?:>
ja pod choinkę dostałam czekoladowo pistacjowy żel pod prysznic o taki:

i najpierw robię sobie peeling z kawy i później używam tego żelu i jeszcze masła z tej samej firmy no i jest efekt rewelacyjny, a mój facet to uwielbia :D
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek
O nie! Chyba w takim razie nie zaryzykuję :)
Tak, miód też uwielbiam dodawać :) Nie mam niestety teraz go w domu... a nie wyjdę kupić!
Kocham tą całą serię z farmony :) Miałam chyba wszystko :D I te owocowe i czekoladowe, kokosowe, pistacjowe itd. Rewelacja :)

Eee tam! Litr Ci styknie :D Ja używam takie jakie akurat mam a najczęściej 3,2 % :D
Hahahaha, gdybym takie kąpiele miała sobie fundować to bym po jakimś czasie zbankrutowała :D
Ewelina: Trochę oliwki do ciała(tej dla dzieci) po wyjściu z wanny nie wycierać się, tylko poczekać aż samo wyschnie, super :d
Też stosuję i racja :) To jest lepsze niż najdroższe balsamy :)