Ja jestem po prostu nią zachwycona. Cudowna uroda, piękna twarz. Nic jej nie brakuje!
Jasmina
20 января 2011
Konto usunięte: Czytałam na Vogue, że rodzina jej pochodziła z Niemiec. Zresztą według Niemców to wszyscy mają albo niemieckie pochodzenie, albo są Niemcami. Wystarczy popatrzeć na sportowców, który np. pochodzą z Turcji, czy Rosji czy nie wiadomo skąd a nazywani są "wielkimi" Niemcami.
Czyli ma niemieckie pochodzenie ? Ci sportowcy to mają tylko obywatelstwo niemieckie, a nie korzenie niemieckie.
mmaryjka
20 января 2011
massacre: a co to ma za znaczenie? to jakas okrutna wada?
okrutną wadą to byłby brak rąk czy nóg. asymetrie w ciele mnie nie jarają, choć fakt, zboczenia są różne.
Reputacja: -1080 |
BluzgometrTM: 51
NuTiiiiii
21 января 2011
Jasmina: 1. Co sądzicie o jej urodzie ? Podoba Wam się ?
Chuda, ruda w piegi bez cycków.
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek
Paulinessa
21 января 2011
NuTiiiiii: piegi bez cycków.
No jeszcze by tego brakowało żeby piegi miały cycki
NuTiiiiii
21 января 2011
Konto usunięte: No jeszcze by tego brakowało żeby piegi miały cycki
Mogłaby mieć tyle cyków ile piegów.
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek
agoosiaaa
21 января 2011
Jasmina: 1. Co sądzicie o jej urodzie ? Podoba Wam się ?
z twarzy pasztet, ale figure ma super, no poza cyckami, ktore sa za male.
NuTiiiiii
21 января 2011
Konto usunięte: z twarzy pasztet
Rekin łodowszamacz lepiej tego by nie napisał
agoosiaaa
21 января 2011
NuTiiiiii: Rekin łodowszamacz lepiej tego by nie napisał
NuTiiiiii
21 января 2011
Konto usunięte: sie nie dziwie, rekiny nie maja rak
A to płetfom
agoosiaaa
21 января 2011
NuTiiiiii: A to płetfom
dosyc skomplikowane wydaje mi sie uzywanie dlugopisa, kiedy zamiast rak ma sie pletwy
chyba ze chodzi o pisanie na klawiaturze, ale przypuszczam, ze ciezko byloby mu trafic pletwa w odpowiednie klawisze
NuTiiiiii
21 января 2011
Konto usunięte: dosyc skomplikowane wydaje mi sie uzywanie dlugopisa, kiedy zamiast rak ma sie pletwy
chyba ze chodzi o pisanie na klawiaturze, ale przypuszczam, ze ciezko byloby mu trafic pletwa w odpowiednie klawisze
Na dotykowym telefonie pisał
agoosiaaa
21 января 2011
NuTiiiiii: Na dotykowym telefonie pisał
dobrze ze nie na teflonie
to jakis speszial extra big ten telefon musial byc :D
NuTiiiiii
21 января 2011
Konto usunięte: dobrze ze nie na teflonie
to jakis speszial extra big ten telefon musial byc :D
Pełno tego a rekin ma szpikulec w zestawie