Witam.
Mam mały problem. Chodzi o to że chciałabym kupić spodnie, nie jestem pewna ich nazwy. Szukajac na allegro sa wpisane bryczesy lub alladynki (chodzi o wąskie u dołu i szersze ku górze).
Jestem nieproporcjonalna, mam krótkie nogi ;/ i nie wiem czy takie spodnie beda pasowały do mojej sylwetki... ponadto jestem niski (158cm) i nosze rozmiar 38- do najszczuplej wygladajacych nie naleze. Ogolnie nosze obcasy i zastanawiam sie czy bede dobrze wygladala w tych spodniach w polaczeniu z obcasami... prosze o opinie...
Chciałabym również spodnie z wysokim stanem które pewnie optycznie wydluzyly by nogi, ale wydaje mi sie że ładnie one wygladaja one na szczuplych dziewczynach ;/
Wciaz kupuje tylko jeansy. Chce chociaz jedne spodnie inne... :(
Pomożecie?
lista tematów
Spodnie strona 1 z 2
bryczesy, a cygaretki ew. haremki to coś innego.
jeśli będziesz do nich nosić obcasy to myślę, że będzie to spoko wyglądać.
jeśli będziesz do nich nosić obcasy to myślę, że będzie to spoko wyglądać.
oj nie, nie szpeć się. dla krótkich nóg polecam właśnie spodnie z wysokim stanem, uwierz, wiem co mówię bo pracowałam kiedyś z jeansami i niejedną kobitę widziałam w rozmaitych fasonach. takie spodnie na prawdę potrafią zdziałać cuda!
animka: oj nie, nie szpeć się. dla krótkich nóg polecam właśnie spodnie z wysokim stanem, uwierz, wiem co mówię bo pracowałam kiedyś z jeansami i niejedną kobitę widziałam w rozmaitych fasonach. takie spodnie na prawdę potrafią zdziałać cuda!
podobaja mi sie te spodnie, ale gdy je przymierzalam odnosilam wrazenie ze przez wysoki stan mam wiekszy tylek i ze w ogole zle w nich wygladam :( Moze po prostu to kwestia przyzwyczajenia? no nie wiem... chyba sprobuje...
Konto usunięte: podobaja mi sie te spodnie, ale gdy je przymierzalam odnosilam wrazenie ze przez wysoki stan mam wiekszy tylek i ze w ogole zle w nich wygladam :( Moze po prostu to kwestia przyzwyczajenia? no nie wiem... chyba sprobuje...
to też zależy od kroju kieszeni na pupie. idź do wranglera i przymierz sobie taki model jak LIA, gwarantuje Ci, że jeśli masz pełniejsze kształty to będą odrobine zamaskowane. Mozesz też zwrócić uwagę na Lee - scarlet albo amy z wąską nogawką.
Konto usunięte: Jestem nieproporcjonalna, mam krótkie nogi ;/ i nie wiem czy takie spodnie beda pasowały do mojej sylwetki... ponadto jestem niski (158cm) i nosze rozmiar 38- do najszczuplej wygladajacych nie naleze. Ogolnie nosze obcasy i zastanawiam sie czy bede dobrze wygladala w tych spodniach w polaczeniu z obcasami... prosze o opinie...
Nie, nie, nie.

.

nie widziałam jeszcze na siłowni kogoś w takich spodniach ;P ja osobiście preferuję dresik z Nike