dobry tonik oczyszczający skórę problemową skłonną do wyprysków, mogłybyście coś polecić? (mile widziane ceny)
no i jeszcze tak przy okazji żel, piling czy jakieś inne cudo
lista tematów
tonik
Może hydrolat oczarowy? Sama nie używałam, mam zamiar kupić, ale słyszałam dobre opinie. Sklepy zielarskie lub internet, cena zależy od ilości, tu po 12zł http://www.biochemiaurody.com/sklep/hydrolathamamelis.html
A.
Ja sprowadzam sobie z Niemiec, toniki łagodzące lub oczyszczające z serii Balea YOUNG, dorwiesz je w drogeriach DM. Taka 'impreza' kosztuje mnie z przesyłką i wszystkim około dwie dyszki, sam tonik nie jest drogi, bo wyjdzie jakieś 8-12 zł ;-)
+ Na photoblogu i na youtube (TEN SAM FILMIK!) Kate89 radzi jak pielęgnować skórkę skłonną do wyprysków i pokazuje czym ona to robi, można wzorować się i na tym.
Czesc jestem tu nowa ,tez mam problemy ze skora, moze pomoze ci to samo ci mi
ja ostatnio skusilam sie na tonik z firmy syis ktory polecila mi znajoma kosmetyczka (wydatek nie wielki bo niecale 24zł na allegro)
Widzialam tez na allegro peeling enzymatyczny z tej firmy ale szczerze mowiac nie testowalam go jeszcze (jak przybedzie mi troche kasy to na pewno kupie) poniewaz z toniku jestem bardzo zadowolona i stosuje go juz 2 tydzien