Kiedyś był tu podobny temat:D
Mam problem jak już pisałam z cieniami, bo szybko się wałkują. Udałam się ostatnio do Rossmanna w celu zakupu bazy pod podkład i stwierdziłam, że będę go miała na rok.
Po co mi tak wielka butelka jaką tam mieli. Poza tym nie było wyboru i baza była dość droga. Czy cena ma znaczenie? Czy baza na pewno pomoże mi by cienie się już nie wałkowały? Czy może mam zrobić sobie jakiś trwały makijaż
A i czy nie ma jakiejś mniejszej bazy, albo skąd mam wziąć jakiś tester
Jeżeli chodzi o malowanie, to jestem lewa w tych kosmetykach.
hilfe...
lista tematów
Baza. strona 1 z 3
Powinni coś wymyślić :/ ale dlaczego te cienie tak mi się wałkują :/ robię sobie oczy z rana co zajmuje mi ze 20 min, a za 1,5 zaczynają się wałkować, po czym znikają i nie jest to wina cieni.
Ja w zwykłej drogerii ją kupiłam. Są też innych firm ale ta jest dobra i tania

Bazy do makijażu czasem leżą przy kremach, czasem przy podkładach. Te do oczu powinny być gdzieś przy cieniach

Zapisze sobie moja droga. Pomoże?
Konto usunięte: Bazy do makijażu czasem leżą przy kremach, czasem przy podkładach. Te do oczu powinny być gdzieś przy cieniach Zawsze można się ekspedientki dopytać
A no zapytam, ale ostatnio nie wiedziała gdzie mają świeczki zapachowe

I masz cienie przez kilka h?
Jeszcze jak towaru jest naprawdę dużo, to można dostać pierdzielca. U mnie jest duży Rossmann i dlatego się w nim gubię. Lepiej jest w naturze, ale mniej asortymentu i drożej jest.
Konto usunięte: Tak. Dodatkowo powiem Ci, że kolory cieni na bazie wychodzą intensywniej niż bez niej :)
Dobra, to ja w poniedziałek sobie poszukam tej bazy. Na ile Ci starcza i czym ją nakładasz?
Konto usunięte: Oczopląsu nawet Ja jak nieraz wejdę i tak sobie wszystko oglądam to zapominam po co przyszłam
A ja wychodzę z czymś innym :D Ostatnio przecenili lakiery na 3,99

Baza pod podkład a baza pod cienie to dwie różne rzeczy ;)
Jeśli chodzi o bazę pod cienie zdecydowanie polecam Virtual
Jeśli chodzi o bazę pod cienie zdecydowanie polecam Virtual

Zadziora: Mam problem jak już pisałam z cieniami, bo szybko się wałkują. Udałam się ostatnio do Rossmanna w celu zakupu bazy pod podkład i stwierdziłam, że będę go miała na rok.
Po co mi tak wielka butelka jaką tam mieli. Poza tym nie było wyboru i baza była dość droga. Czy cena ma znaczenie? Czy baza na pewno pomoże mi by cienie się już nie wałkowały? Czy może mam zrobić sobie jakiś trwały makijaż
Artdeco!