Zadziora
Zadziora
  5 февраля 2011 (pierwszy post)

Kiedyś był tu podobny temat:D

Mam problem jak już pisałam z cieniami, bo szybko się wałkują. Udałam się ostatnio do Rossmanna w celu zakupu bazy pod podkład i stwierdziłam, że będę go miała na rok.
Po co mi tak wielka butelka jaką tam mieli. Poza tym nie było wyboru i baza była dość droga. Czy cena ma znaczenie? Czy baza na pewno pomoże mi by cienie się już nie wałkowały? Czy może mam zrobić sobie jakiś trwały makijaż :and:

A i czy nie ma jakiejś mniejszej bazy, albo skąd mam wziąć jakiś tester :ziober2:
Jeżeli chodzi o malowanie, to jestem lewa w tych kosmetykach.

hilfe...

madzia2143
madzia2143
  5 февраля 2011

podpinam się pod to! jakie są niezbyt drogie a fajne bazy pod podkład?

Zadziora
Zadziora
  5 февраля 2011

Powinni coś wymyślić :/ ale dlaczego te cienie tak mi się wałkują :/ robię sobie oczy z rana co zajmuje mi ze 20 min, a za 1,5 zaczynają się wałkować, po czym znikają :crylol: i nie jest to wina cieni.

Martittaaaaa
Martittaaaaa
  5 февраля 2011
Zadziora
Zadziora: Mam problem jak już pisałam z cieniami, bo szybko się wałkują

Kup bazę pod cienie. Z Virtuala np. ok. 10 zł.
Zadziora
Zadziora
  5 февраля 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Kup bazę pod cienie. Z Virtuala np. ok. 10 zł.

A jednak coś jest :ziober2: a gdzie można ją kupić? Ona leży przy kosmetykach? Bo ja bazę w Rossmannie znalazłam w kremach ;]
Martittaaaaa
Martittaaaaa
  5 февраля 2011
Zadziora
Zadziora: a gdzie można ją kupić?

Ja w zwykłej drogerii ją kupiłam. Są też innych firm ale ta jest dobra i tania :ziober2:

Zadziora
Zadziora: Bo ja bazę w Rossmannie znalazłam w kremach ;]

Bazy do makijażu czasem leżą przy kremach, czasem przy podkładach. Te do oczu powinny być gdzieś przy cieniach :mrgreen: Zawsze można się ekspedientki dopytać :rotfl:
Zadziora
Zadziora
  5 февраля 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Ja w zwykłej drogerii ją kupiłam. Są też innych firm ale ta jest dobra i tania

Zapisze sobie moja droga. Pomoże?

Konto usunięte
Konto usunięte: Bazy do makijażu czasem leżą przy kremach, czasem przy podkładach. Te do oczu powinny być gdzieś przy cieniach Zawsze można się ekspedientki dopytać

A no zapytam, ale ostatnio nie wiedziała gdzie mają świeczki zapachowe :ninja:
Martittaaaaa
Martittaaaaa
  5 февраля 2011
Zadziora
Zadziora: Zapisze sobie moja droga. Pomoże?

No, mi pomaga :mrgreen:

Zadziora
Zadziora: A no zapytam, ale ostatnio nie wiedziała gdzie mają świeczki zapachowe

OMG... co za ludzie :lol: I weź się człowieku czegoś od nich dowiedz :rotfl:
Zadziora
Zadziora
  5 февраля 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: No, mi pomaga

I masz cienie przez kilka h?

Konto usunięte
Konto usunięte: OMG... co za ludzie I weź się człowieku czegoś od nich dowiedz

Jeszcze jak towaru jest naprawdę dużo, to można dostać pierdzielca. U mnie jest duży Rossmann i dlatego się w nim gubię. Lepiej jest w naturze, ale mniej asortymentu i drożej jest.
Martittaaaaa
Martittaaaaa
  5 февраля 2011
Zadziora
Zadziora: I masz cienie przez kilka h?

Tak. Dodatkowo powiem Ci, że kolory cieni na bazie wychodzą intensywniej niż bez niej :)

Zadziora
Zadziora: Jeszcze jak towaru jest naprawdę dużo, to można dostać pierdzielca.

Oczopląsu nawet :rotfl: Ja jak nieraz wejdę i tak sobie wszystko oglądam to zapominam po co przyszłam :mrgreen:
Zadziora
Zadziora
  5 февраля 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Tak. Dodatkowo powiem Ci, że kolory cieni na bazie wychodzą intensywniej niż bez niej :)

Dobra, to ja w poniedziałek sobie poszukam tej bazy. Na ile Ci starcza i czym ją nakładasz?

Konto usunięte
Konto usunięte: Oczopląsu nawet Ja jak nieraz wejdę i tak sobie wszystko oglądam to zapominam po co przyszłam

A ja wychodzę z czymś innym :D Ostatnio przecenili lakiery na 3,99 :mrgreen: i kupiłam aż 4, bo nie mogłam się zdecydować na kolory :ssh:
BoLubieSmiacSie
BoLubieSmiacSie
  5 февраля 2011
Baza pod podkład a baza pod cienie to dwie różne rzeczy ;)
Jeśli chodzi o bazę pod cienie zdecydowanie polecam Virtual :zakochany:
pijana
pijana
  5 февраля 2011
Zadziora
Zadziora: Dobra, to ja w poniedziałek sobie poszukam tej bazy. Na ile Ci starcza i czym ją nakładasz?

Na początku możesz się do niej zniechęcić, bo jest trochę "tępa" :P Ale przyzwyczaisz się. Jest bardzo wydajna, nakłada się ją palcem, choć są też osoby, które nakładają pędzelkiem, ja wolę palec.
Darunia511
Darunia511
  5 февраля 2011
Zadziora
Zadziora: Mam problem jak już pisałam z cieniami, bo szybko się wałkują. Udałam się ostatnio do Rossmanna w celu zakupu bazy pod podkład i stwierdziłam, że będę go miała na rok. Po co mi tak wielka butelka jaką tam mieli. Poza tym nie było wyboru i baza była dość droga. Czy cena ma znaczenie? Czy baza na pewno pomoże mi by cienie się już nie wałkowały? Czy może mam zrobić sobie jakiś trwały makijaż

Artdeco!
Tricia
Tricia
  5 февраля 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Virtuala np. ok. 10 zł.

miałam kidyś artdeco i jak dla mnie była idealna, ale w sumie 10zł.. zawsze można spróbować ;)

aa! i mam pytanie... i z jakiej firmy jest ten puder mineralny... Flo go polecała zawsze, zresztą nie tylko ona.. do kupienia na allegro chyba jest...
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.