Dlaczego? czyzby od ciemnego cienia? co mozna na to poradzic?
Darunia511
5 февраля 2011
Hmmm sa kremy pod oczy rozjaśniajace, ale nie wiem czy się będą nadawać.
LadyGriffin
5 февраля 2011
ale to nie pod okiem tylko powieka, tam gdzie cienie nakladam;/ z tym ze je niczym ich nie pielegnuje...
luk7
5 февраля 2011
zółknienie powiek zapewne jest powodowane chorobą wewnątrz organicznej,złyt doborem wartości odżywczych.
LadyGriffin
5 февраля 2011
luk7: powiek zapewne jest powodowane chorobą wewnątrz organicznej,złyt doborem wartości odżywczych.
powaga? np. niedoborem czego ;p? bo mi siostra dzisiaj powiedziala,ze pewnie mam niedobor magnezu, bo mialam dosc bolesny skurcz w łydce
luk7
5 февраля 2011
Konto usunięte: powaga? np. niedoborem czego ;p? bo mi siostra dzisiaj powiedziala,ze pewnie mam niedobor magnezu, bo mialam dosc bolesny skurcz w łydce
np. aminokwasów
LadyGriffin
5 февраля 2011
luk7: np. aminokwasów
dla mnie czarna magia ;p
luk7
5 февраля 2011
Konto usunięte: dla mnie czarna magia ;p
niestety odchudzanie się oraz ćwiczenia fitness to nie wszystko.
Warto dla samego siebie poczytać powstawy odżywcze.
W łatwy sposób można pomóc sobie osiągnąć obrany cel ;)
Zadziora
6 февраля 2011
Może jesteś przewrażliwiona?
monia7292
6 февраля 2011
Zadziora: Może jesteś przewrażliwiona?
albo za dużo soków typu "kubuś" pijesz
LadyGriffin
6 февраля 2011
Konto usunięte: albo za dużo soków typu "kubuś" pijesz
niee;p predzej typu tyskie
Zadziora: Może jesteś przewrażliwiona?
w sensie,ze mam wrazliwa skore, czy w sensie,ze tylko mi sie tak wydaje ?
Zadziora
6 февраля 2011
Konto usunięte: w sensie,ze mam wrazliwa skore, czy w sensie,ze tylko mi sie tak wydaje ?
No że Ci się wydaje :D i tak cały czas się malujemy i nie będzie widać. Swoją droga jakby brakowało Ci jakiś tam witamin, to myślisz że objawiałoby się to żółtymi powiekami? Google nie pomogło?
Reputacja: -1 |
BluzgometrTM: 0
naaats
9 февраля 2011
Konto usunięte: powaga? np. niedoborem czego ;p? bo mi siostra dzisiaj powiedziala,ze pewnie mam niedobor magnezu, bo mialam dosc bolesny skurcz w łydce
Orzechy jeść
Ludzie mówią, weź się lecz się, sam się weź się, lecz się, kur.wa, co jeden lepszy ekspert.
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.