Dbacie jakoś o swoje miejsca intymne czyli np myjecie je specjalnymi płynami do tych miejsc? Co dają te płyny ...
Wasz ulubiony lakier do paznokci
lista tematów
Miejsca intymne i lakier strona 1 z 2
a tak mi ten lakier tam nie pasowal

a tak powaznie to tych specjalnych plynow podobno nie wolno za czesto uzywac, na tvn style tak mowili

a lakier to sama nie wiem, nie dbam zbyt o paznokcie

Konto usunięte: Dbacie jakoś o swoje miejsca intymne czyli np myjecie je specjalnymi płynami do tych miejsc? Co dają te płyny ...
Używam Lactacydu, co daje... No na pewno czyści i chroni.
Nie mam ulubionego, zazwyczaj maluję bezbarwną odżywką Essence. Mam jakieś z Sally, jakiś z Sorayi, Essence, ale żaden mnie nie zachwycił.
Konto usunięte: Dbacie jakoś o swoje miejsca intymne czyli np myjecie je specjalnymi płynami do tych miejsc? Co dają te płyny ...
używam płynu do higieny intymnej, a jakiego to zależy.
nivea najczęściej
rimmel ma boskie lakiery
te lycra pro
trzymają się kilka dni, nie odpryskują
Ja od lat używam ziaja płynu do higieny intymnej. Na pewno chroni mnie przed podrażnieniami i daje ładny zapach

Mam fioła na punkcie lakierów do pazurków, ale najbardziej lubię czerwone i wszelkie jego pochodne :)
Tak się zastanawiałam, czy zapytasz czy można spryskać nową fryzurę intymną lakierem do włosów.

Używam płynu do higieny intymnej, ale w związku z info-
mam zamiar o tym poczytać:P
Maluję głównie odzywkami lub intensywnymi kolorami jak czerwień lub granat, na okazje.
Wszystkie te oczojebne róże i zielenie w pastelowych odcieniach mnie przerażają.
miejsca intymne myje tylko plynami do tego przeznaczonymi, bo myjac sie mydlem czy zelem podrazniam sobie sluzowke.
co do lakieru to ostatnio prawie nie maluje paznokci;)
używam specjalnych płynów do higieny intymnej z Ziaji (ale te apteczne) i w ciągu dnia przecieram chusteczkami do higieny intymnej.
Wg mnie pomagają zapewnić lepszą higienę.
oczywiście.
te płyny są delikatniejsze niż normalne żele pod prysznic.
poza tym jeśli np masz problemy z czerwonymi kropkami po depilacji na nogach a umyjesz tym żelem to zaczerwienienie zniknie także rewelacja :D
te z Joko (to bardziej odżywki) rimmel astor i o dziwo lubię lakiery z avonu.