Temat z nudów no i w sumie dawno takiego nie było ( chyba ).
Paulina Sykut - pogodynka tv Polsat, wygrała show "Tylko nas dwoje", brała udział w Idolu...
A teraz do rzeczy:
Pytania:
1. Podoba Wam się jej uroda ?
2. Co na "tak" co na "nie" ?
Pozdrawiam :)
lista tematów
Pogodynka strona 9 z 10
Bardzo ładna ale ma jeszcze dziewczęcą urodę i jakoś mi się jej nos nie widzi , ale kobitka niczego sobie jak na pogodynkę.
mam czarne skrzydła,muskam nimi stopy aniołów...
Ładna dziewczyna. Jednak lubię ją za osobowość.
Oglądam poranny program na Polsacie i zawsze słodko tam mówi o pogodzie, taka zaspana, a zawsze uśmiechnięta :)
I tak sama z siebie coraz chudsza jesteś?

Konto usunięte: ma różne kolory lakieru na dłoniach i stopach w tym przypadku na stópkach ma czarne a u dłoni ...w ogóle nie ma .
Jaka spostrzegawczość

Konto usunięte: I tak sama z siebie coraz chudsza jesteś? Btw.. czemu nie na stałym nicku nie jesteś?
a bo zalezy jakim kontem troluje na hyde i czasami sie nie wylogowywuje i tu tez pisze :D
zapomina mi sie :D
poza tym zalezy tez czy siedze na normalnym kompie czy na laptopie, bo na normalnym mam czarownice zapamietana na 2 tygodnie, a na latopie mam agoosie :D

Konto usunięte: na normalnym kompie czy na laptopie, bo na normalnym mam czarownice zapamietana na 2 tygodnie, a na latopie mam agoosie :D
Aha, rozumiem

Konto usunięte: chociaz teraz juz miesiac waze 50 kilo i nic nie zrzucilam, wiec moze w koncu sie unormowalo
Oby bo sama skóra i kości będziesz

Mi akurat się wydaje naturalna :)
A co z nią nie tak?