Dobry wieczór :)
Przejdę do rzeczy, a więc wybieram się na 18 i nie mam pomysłu w co się ubrać...
Będzie to impreza w domu, towarzystwo będzie i młodsze i starsze także ten, wiecie o co chodzi. ;d
Jeśli chodzi o figurę to macie mnie na profilu.
q: w co się ubrać, żeby było i ładnie i wygodnie?
a żeby nie było pusto
q: co dostaliście na swoją 18? (lub co dawaliście)
q: byliście zadowoleni z prezentu? ( lub obdarowana osoba)
lista tematów
ten... strona 1 z 2
1. tunika + rurki/legginsy + szpilki
2. rurki + top + szpilki
3. ta sukienka, co masz na zdjęciu
4. jakaś spódniczka i top
5. to co pierwsze wypadnie z szafy (moja ulubiona opcja)
aparat foto i hajs.
uhm, przydał się, hajs w szczególności.
najlepszy prezent jaki dostałam to był
1) pierścionek zaręczynowy ale to nie pasuje do okoliczności
2) serce z Apartu wraz z linką, ze srebra, narzeczony się wykosztował bo z tego co zauważyłam na stronie kosztowało 130 zł + jakieś 60 za linkę (jak dla mnie dużo za biżuterię) ale zawsze marzyłam o dużym sercu-zawieszce. :-) jeśli osoba jest Ci bliska np przyjaciółka i dysponujesz pieniędzmi możesz jej kupić coś podobnego. Ja swojej też kupiłam serduszko ale mniejsze w cenie 49 zł na znak przyjaźni.

coś klasycznego,
np czarne rurki i jakiś top, albo czarne rurki i elegancka koszulka, albo leginsy i tunika...
najnormalniejsze rurki plus ladna bluzka:) ewentualnie jesli chcesz elegancko to sukienka.
sfinansowanie kursu na prawo jazdy kat. A

tak

Już Ci tu dziewczyny bardzo dobrze doradziły . Skoro w domu pewnie będziesz chodziła na boso, także odpusc sobie szpilki i załóż jakieś fajne rurki do tego bluzkę i jakieś rzucające się w oczy dodatki :)
mam czarne skrzydła,muskam nimi stopy aniołów...
Załóż jeansowe lub czarne rurki, jakiś ładny top lub tunikę a na to marynarkę.

Tylko bez szpilek, wydaje mi się że możesz zabrać ze sobą balerinki na zmianę.
18 mam w tym roku :) a zawsze kupowałam alkohol lepszy :D
błagam, nie tunika - w tunice każda nawet najładniejsza kobieta wygląda jakby była w worku po ziemniakach, tak gdyby nie potrafiła dopasować do siebie ubrania i wrzuca tunikę tylko po to by od ch*a mieć coś na sobie. bardziej coś krótszego co niekoniecznie musi odsłaniać ciało np bluzeczka czy ten top jak u góry
dżinsy rurki i jakiś top, do tego szpilki
od rodziny dostawałam kwiaty, pieniądze, jakieś łańcuszki itp, od znajomych takie duże karty pamiątkowe i jakieś tam drobiazgi, pełno filiżanek i kubków dostałam
ja zwykle kupuję koleżankom na urodziny jakieś kosmetyki więc i tym razem było podobnie
załóż małą czarną
już nie pamiętam co dostałam.. nic takiego.. pamiętam tylko, że od kolesia który jest teraz moim chłopakiem (

okej wszystkim dziekuję za porady i w ogóle :)
a ten teges..
bo wybieram się na 18 do chłopaka i miałam fajny pomysł na prezent i wiem, że na pewno byłby trafiony, ale się spóźniłam i... cóż muszę wymyślić coś innego...
także może jakieś propozycje?
(no ja wiem, że powinnam wiedzieć i wiedziałam, ale teraz lipa... chcę, żeby to było oryginalne)
ahahahaha
proponujesz coś w stylu lady gagi ubranej w mięso?