I znowu ten sam problem.. . Gdzie mozna spedzic fajnie walentynki w Warszawie ? Znacie jakies fajne miejsca ?
Co moge kupic chlopakowi na ta okazje ?
Pozdrawiam.
madzia2143
8 февраля 2011
Konto usunięte: Co moge kupic chlopakowi na ta okazje ?
dla mnie to żadna okazja, ale jak już to coś drobnego. Może ulubione jego słodycze, jakiś breloczek, Wasze zdjęcie w ramce, kolacje możesz mu zrobić itp itd.
Ja robię kolację i zaskoczę go hmmmm 'prywatnie' ale o tym tutaj raczej pisac nie bede
latynoska6
8 февраля 2011
Jak ja widzę moją przymulona sąsiadkę z bombonierką w kształcie serca w reku dla swojego chłopaka to mam ochotę parsknąć śmiechem ...
A oto rzeczy według mnie najlepsze na tą okazje za niektóre niekoniecznie trzeba płacić.
- Twoje lub wasze zdjęcie w ładnej ramce.
- wspólna kolacja lub możesz przygotować coś do jedzenia dla niego upiec ciastko itp.
- spacer lub po prostu spędzenie razem czasu gdziekolwiek ...
Dla mnie te wszystkie czekoladki w serduszka to największe badziewie jakie może być lepiej już nic nie dawać ale pobyć ze sobą. Takie jest moje zdanie.
Reputacja: -1080 |
BluzgometrTM: 51
NuTiiiiii
8 февраля 2011
Zamiast kupowania prezentu spraw aby ten wieczór był wyjątkowy
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek
SoDope
8 февраля 2011
Konto usunięte: Gdzie mozna spedzic fajnie walentynki w Warszawie ?
Zawsze myślałam, że w stolicy to nie problem żeby znaleźć dobre miejsce ..
mmaryjka
8 февраля 2011
ja ze swoim partnerem idę do nowo-otwartego muzeum erotyki.
BreakMyFall18
8 февраля 2011
wiem, że ja dostanę kolczyki srebrne (tzn teoretycznie nie wiem )
a ja kupię mu hmm.. myślę, że rękawiczki na siłownię i taki pas, żeby przepuklinę nie dostać :-) praktyczne rzeczy, wiem, że mu się przyda.
Darunia511
8 февраля 2011
Konto usunięte: I znowu ten sam problem.. . Gdzie mozna spedzic fajnie walentynki w Warszawie ? Znacie jakies fajne miejsca ?
Co moge kupic chlopakowi na ta okazje ?
Pozdrawiam.
Co temat ma do mody i urody?
lavagirl
8 февраля 2011
Walentynki to nie jest święto na ktore trzeba cos wielkiego kupować... Raczej cos symbolicznego.
Ja tam z moim chłopcem pojde gdzies na godzinke na kawe i tyle;p